Disclaimer

Het team van Prijsvrij.be besteedt veel aandacht aan de website en natuurlijk proberen wij de informatie en foto’s zo actueel mogelijk te houden. Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid, kan het voorkomen dat de informatie niet meer actueel is en dat foto’s (na verloop van tijd) verouderd zijn.

Alle aangeboden reizen en diensten worden niet door Prijsvrij.be zelf uitgevoerd en/of samengesteld, maar door reisorganisaties. Prijsvrij.be fungeert als online tussenpersoon voor diverse reisorganisaties en is dan ook niet verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de aangeboden reizen.

Deze website is eigendom van Prijsvrij.be. Gedeelten van de website mag je gebruiken voor persoonlijke doeleinden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming mag niets worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Voor commerciële doeleinden is de schriftelijke toestemming van Prijsvrij.be vereist. 

Omschrijvingen

De informatie over je reis wordt rechtstreeks vanuit je reisorganisatie aan ons geleverd. Prijsvrij.be heeft hierop geen invloed en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en gewijzigde informatie. Je reisorganisatie is verantwoordelijk voor de verstrekking van de juiste informatie en heeft het recht deze te wijzigen. 

Foto’s

De foto’s op onze website zijn afkomstig van de diverse reisorganisaties. Deze geven slechts een algemene indruk. Als een accommodatie nog in aanbouw is, worden er vaak tekeningen of schetsen getoond. Bij de definitieve realisatie van de accommodatie kunnen deze dan ook afwijken. Prijsvrij.be is niet aansprakelijk bij verschillen tussen foto’s en de actuele situatie ter plaatse.

Nieuwsbrief

Alle gepubliceerde aanbiedingen in de nieuwsbrief zijn onder voorbehoud van (type)fouten, prijswijzigingen en beschikbaarheid. Heb je een leuke aanbieding gezien? Dan kan het voorkomen dat deze niet meer beschikbaar is of dat de prijs is gewijzigd op het moment dat je de boeking wilt afronden. Prijzen in de reiswereld kunnen iedere dag weer wijzigen en omdat wij deze rechtstreeks vanuit de reisorganisatie krijgen aangeleverd, hebben wij hierop geen invloed. Prijsvrij.be is dan ook niet aansprakelijk voor wijzigingen in de reissom, beschikbaarheid en/of de voorwaarden.

Verwijzingen naar andere websites

Om je nog beter te kunnen informeren, verwijzen wij je wel eens door naar een andere website. Deze websites dienen ter informatie en worden beheerd door derden. Prijsvrij.be is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en accepteert geen enkele aansprakelijkheid.