Dormio Resort Les Portes du Mont Blanc

 • *
 • *
 • *
 • *

Vallorcine, Haute Savoie, Frankrijk

 • Culinair dineren in het restaurant
 • Binnenzwembad, sauna & bubbelbad
 • Gezellige, sfeervolle bar
 • Ideaal voor wintersport
Vanafprijs geldt op:
3 september (5 dagen)
met 2 personen
Logies
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 156

Informatie over Dormio Resort Les Portes du Mont Blanc

Ideale locatie in Vallorcine: vlakbij de piste

Algemeen

Dormio Resort Les Portes du Mont Blanc is een luxe 4-sterren resort in Vallorcine. In dit resort geniet je van een aangename vakantie. Het resort wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,0 door meer dan 20 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Dormio Resort Les Portes du Mont Blanc voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Dormio Resort Les Portes du Mont Blanc en geniet van een heerlijke vakantie in Frankrijk!

Faciliteiten

- Receptie
- Lift
- Broodjesservice
- (à la carte) restaurant
- Bar
- Kidsclub
- Gratis parkeergarage
- Gratis wifi (max. drie apparaten per appartement)
- Wellness met binnenzwembad, Finse sauna en hammam
- Fitnessruimte

Tegen betaling, ter plaatse te voldoen
- Skiberging
- Massage- en schoonheidsbehandelingen
- Wassette

Ligging

Gelegen aan de voet van het Mont Blanc massief aan de rand van de authentieke plaats Vallorcine. Het centrum ligt op ca. 1,5 kilometer en beschikt over een aantal leuke restaurants en bars. De skilift naar het skigebied Domaine de Balme, met zijn kilometers lange afdalingen, bevindt zich direct naast het resort. Na een prachtige afdaling kunt u tot ca. 200 m van het resort terugskiën. Skiverhuur, -scholen en ook het treinstation met regelmatige treinverbindingen naar o.a. het mondaine Chamonix, bevinden zich vrijwel naast het resort.

Appartementen

1-kamerappartement :  - Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank - Kitchenette met keramische kookplaat en vaatwasmachine, magnetron, broodrooster, koffie -en theezetfaciliteiten - Badkamer met douche en toilet en een balkon.  (max. 2 pers., ca. 30 m²)
2-kamerappartement :  - Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank - Aparte slaapkamer met twee aparte bedden - Keuken met keramische kookplaat en vaatwasmachine, magnetron, broodrooster en koffie -en theezetfaciliteiten - Badkamer met bad en toilet - Balkon.  (max. 4 personen, ca. 40m²)
3-kamerappartement :  - Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank - 2 aparte slaapkamers met elk 2 aparte bedden (enkele appartementen hebben een 2-persoonsbed in een van de slaapkamers) - Badkamer met douche en toilet en een badkamer met bad - Apart toilet - Keuken met keramische kookplaat, vaatwasmachine, oven, magnetron, broodrooster, koffie -en theezetfaciliteiten - Balkon Bij het 3-kamerappartement Duplex (ca. 50 m²) bevinden de slaapkamers zich op de eerste verdieping. Het 3-kamerappartement Penthouse is met ca. 50 m² iets kleiner dan het standaard 3-kamerappartement en wordt aanbevolen voor max. vijf volwassenen.  (max. 6 pers., ca. 50-60m²)
4-kamerappartement :  - Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank - 3 aparte slaapkamers waarvan twee met 2 aparte bedden en een met een 2-persoonsbed - 2 badkamers met douche en toilet en een badkamer met bad - Apart toilet - Keuken met keramische kookplaat en vaatwasmachine, oven, magnetron, broodrooster en koffie -en theezetfaciliteiten.  (max. 8 pers., ca. 80m²)
5-kamerappartement :  - Woon-/slaapkamer met 2-persoonsslaapbank - 4 aparte slaapkamers waarvan 2 met 2 aparte bedden en 2 met een 2-persoonsbed - 2 badkamers met douche en toilet en een badkamer met bad - Apart toilet - Keuken met kookeiland met keramische kookplaat, Amerikaanse koelkast, vaatwasmachine, oven, magnetron, broodrooster en koffie -en theezetfaciliteiten - De appartementen hebben twee balkons met elk een zitje.  (max. 10 pers., ca. 105m²)

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen

 • Verplichte kosten, ter plaatse te voldoen
 • Toeristenbelasting ca. € 2,30 per persoon per nacht (vanaf 18 jaar)
 • Verplichte kosten, meeberekend in uw reissom
 • Servicepakket; bed-, bad-, en keukenlinnen en energiekosten, inclusief opgemaakte bedden bij aankomst
 • Eindschoonmaak 1-kamerappartement € 45, 2-kamerappartement € 90, 3-kamerappartement ca. € 130, 4-kamerappartement € 170 en 5-kamerappartement € 200.
 • Optionele kosten, te vermelden bij reservering en ter plaatse te voldoen
 • Huisdieren ca. € 40 per huisdier per week.

Aanvullende informatie

Interbus

Uw touringcar

 Interbus comfortabel reizen

 • De touringcars zijn voorzien van:
 • Luchtvering voor optimaal rijgenot
 • Luxe Royal Class stoelen; extra beenruimte en ruim verstelbare rugleuning
 • Stereo geluidsinstallatie, DVD met meerdere monitoren
 • Minibar voor een kopje koffie, thee, soep of een gekoeld drankje
 • Toilet
 • Dubbele beglazing, airconditioning en plintverwarming
 • Minimaal twee ervaren chauffeurs

In nauwe samenwerking met Interbus brengen wij u snel, comfortabel en voordelig in luxe touringcars naar een groot aantal wintersportbestemmingen in Frankrijk, Zwitserland en Italië. Elke vrijdag vertrekt Interbus naar de bekende wintersportbestemmingen. In de middag of vroege avond stapt u in, de volgende morgen bent u al op uw bestemming. Op zaterdagavond vertrekt u weer terug vanuit uw wintersportbestemming terug naar Nederland waar u op zondag aankomt. De definitieve vertrektijden worden vermeld op uw reisbescheiden.

Royal Class
De touringcars die gebruikt worden door Interbus hebben standaard Royal Class stoelen. De Royal Class stoel heeft een verstelbare rugleuning die verder naar achteren verstelbaar is. Daarnaast biedt de Royal Class stoel meer beenruimte en een voetensteun.

Bagage
In verband met de beperkte bagageruimte in de touringcar, gelden er bagagevoorschriften. Per persoon mag het volgende worden meegenomen in de touringcar.

 • 1 koffer of reistas van normaal formaat (max. 80x70x30 cm en max. 20 kg)
 • 1 ski- of snowboarduitrusting - bij een snowboard moeten de bindingen verwijderd zijn
 • 1 stuk handbagage (normaal formaat, ca. 2 kg)

Toilet
Alle touringcars zijn voorzien van een toilet. Gebruik dit toilet alleen bij dringende noodzaak. Het kan voorkomen dat een toilet gesloten is tijdens de reis. Dit heeft als reden dat de tank van het toilet vol is geraakt. Door de strenge Europese milieuwetgeving mogen deze tanks alleen in speciale containers worden geleegd en dit is niet overal op de route mogelijk.

Niet roken
Roken is conform de CAO en ANVR normen niet toegestaan in de touringcar. Dit geldt voor zowel de passagiers als de chauffeurs. Gedurende de reis worden er rookpauzes gehouden. Het overtreden van het rookverbod kan tot gevolg hebben dat het verdere verloop van de reis u ontzegd wordt. Kosten hieruit voortvloeiend zijn voor eigen rekening.

Speciale wensen
Wij houden zoveel mogelijk rekening met een door u opgegeven voorkeur (bijvoorbeeld wel of geen raamplaats), maar kunnen niet garanderen dat aan uw verzoek zal worden voldaan.

Huisdieren
Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen.

Pendelinformatie

Routestops, eten en drinken In de touringcar kunnen tijdens de reis diverse gekoelde dranken, koffie, thee etc. verkregen worden. Alles tegen redelijke prijzen. Tijdens de regelmatige routestops is er tevens gelegenheid een maaltijd of versnapering te gebruiken in een wegrestaurant (uiteraard voor eigen rekening). Tussen 24.00 uur en 6.00 uur wordt er alleen gestopt voor de chauffeurswisseling, zodat u ongestoord kunt slapen.

Op tijd voor vertrek
Uiteraard proberen wij onze touringcars stipt op tijd te laten rijden en vertrekken. Het is daarom van groot belang dat u uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig bent. Er kunnen zich natuurlijk situaties voordoen (slecht weer, files etc.) waardoor de touringcar niet op tijd op de plaats van aankomst of vertrek is. Interbus is dan niet aansprakelijk voor eventuele daaruit voortvloeiende schade.

Kinderen
Kinderen reizen voordeliger met Interbus. Kinderen t/m 1 jaar betalen € 39,- per retour.

Uitstapplaatsen
Bij iedere accommodatie treft u een kopje buspendelgasten aan. In de beschrijving kunt u nagaan of de touringcar voor of nabij uw accommodatie stopt. Het kan ook zijn dat u vanaf de halteplaats een taxi of openbaar vervoermogelijkheid aantreft voor aansluitend vervoer naar uw eindbestemming. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening.

Bestemmingstoeslag
Bij een aantal niet aan de hoofdroute gelegen bestemmingen betaalt u een bestemmingstoeslag. Deze bestemmingen zijn in de reisplanner met een # gemarkeerd in de bestemmingenlijst. Het kan zijn dat u in het buitenland kort voor de eindbestemming overstapt op een transferbus of taxi. In deze transferbus zijn op dit laatste deel van de reis geen Royal Class stoelen aanwezig. Interbus verzorgt deze transfer voor u.

Wissel
Interbus probeert haar touringcars via een zo snel mogelijk opstapschema rechtstreeks naar de bestemmingen in het buitenland te laten rijden. Het kan echter voorkomen dat u tijdens een korte stop in Nederweert overstapt in de touringcar die u naar uw bestemming brengt.

Reisdocumenten
Het behoort tot uw eigen verantwoordelijkheid in het bezit te zijn van een geldig grensdocument. Houdt uw grens- en reisdocumenten altijd in uw handbagage, zodat u ze direct bij de hand heeft als er om gevraagd wordt. Dit voorkomt vertragingen bij de douane.

Geplande aankomsttijden
De geplande aankomsttijd liggen tussen 06.00 uur en 09.30 uur. De geplande aankomsttijd in Nederland bij terugkomst is tussen 07.00 – 10.00 uur. Vertrek- en aankomsttijden zijn onder voorbehoud.

Opstapschema bus

 • Amsterdam - Amsterdam Station Holendrecht.
 • Den Haag - Prinsessengracht
 • Rotterdam - Metrostation Capelse brug
 • Breda - Station NS Prinsenbeek, parkeerterrein de elleboog
 • Utrecht - Internationale Bushalte, Reactorweg
 • Eindhoven - P&R Meerhoven
 • Heerlen - achterzijde Station NS
 • Zwolle - Station achterzijde P+R
 • Arnhem - parkeerplaats Rijnhal
 • Apeldoorn - AC/La Place restaurant Apeldoorn, Rijksweg A50
 • Den Bosch - Ns Station Oost
 • Tilburg - Stappegoorweg
 • Maarheeze - Wisselplaats, den Engelsman 2A


Informatie COVID-19

Accommodaties en leveranciers van toeristische diensten hanteren protocollen en regels om uw verblijf en dat van uw medereizigers zo prettig en veilig mogelijk te maken. Dat betekent dat er nog altijd wijzigingen kunnen zijn in het aanbieden van faciliteiten en in de uitvoering van diensten op uw vakantiebestemming.

Overal gelden de afstand- en hygiëneregels en dient u thuis te blijven bij klachten die kunnen duiden op COVID-19. De mondkapjesverplichting geldt inmiddels bijna overal en in sommige landen worden PCR- en/of sneltesten gevraagd bij binnenkomst op de luchthaven of aan de grens. Ook indien u gevaccineerd bent, gelden er nog regels. We zullen u zoveel mogelijk van de juiste informatie voorzien, maar het kan voorkomen dat de informatie niet tijdig bij ons bekend is of ons zelfs helemaal niet bereikt.

Wij wijzen u er op dat het regelmatig voorkomt dat landen, deelstaten of zelfs accommodaties een eis tot volledige vaccinatie aan toeristen stellen. Mogelijke kosten die voortvloeien uit het annuleren van een reis omdat u niet voldoet aan deze eis liggen in de persoonlijke risicosfeer van de reiziger.

Bij uw reispapieren ontvang u een inventarisatie van maatregelen die u onderweg en ter plaatse kunt aantreffen.

Kijk voorafgaand aan uw reis, maar ook tijdens uw vakantie regelmatig op www.nederlandwereldwijd.nl van het ministerie van Buitenlandse Zaken en op www.rivm.nl. Hier vindt u de meest actuele informatie over reizen binnen Nederland en naar en in het buitenland.

 Kinderkorting

Indien u de leeftijd van meereizende kinderen invult dan wordt rechts in de prijsopgave de juiste kinderprijs getoond. 

 • Kinderprijs geldt alleen als kinderen slapen in een kamer met minimaal twee volbetalende personen.
 • Indien kinderen gratis overnachten dienen de eventuele extra kosten voor maaltijden, kinderbed, etc. ter plaatse te worden betaald.

Bovenstaande tekst over Dormio Resort Les Portes du Mont Blanc is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken