Columbia

  • *
  • *

Londen, Londen, Groot-Brittannie

  • Economy Hotel in Londen
  • Zeer populaire vakantie
  • Goede ligging
Vanafprijs geldt op:
9 februari 1 nacht
met 2 personen
Eigen vervoer
Alle prijzen & boeken
p.p. vanaf 45

Informatie over Columbia

Zeer sfeervol familiehotel met een persoonlijke en vriendelijke service. Geliefd bij kunstenaars en artiesten. Traditioneel ingericht en goed onderhouden. Van harte aanbevolen!

Ligging

aan Hyde Park, metro Lancaster Gate. Op zondag vindt bij mooi weer tegenover het hotel, aan de kant van Hyde Park een gezellige schilderijenmarkt plaats.

Faciliteiten

receptie met kluis (gratis), lift, grote lounge, bar, ontbijtrestaurant, gratis WiFi in lounge en bar. Continentaal ontbijt (Engels ontbijt mogelijk, toeslag ter plaatse betalen).

Kamers

ruim en voorzien van telefoon, tv en koffie- en theezetfaciliteiten. Badkamer met bad, toilet en haardroger. Er zijn op aanvraag ook familiekamers beschikbaar.

Verzorging

inclusief continentaal ontbijt.

Parkeren

gratis hotelparking op basis van beschikbaarheid

Metro

Lancaster Gate (metrolijn: Central) / Paddington (metrolijnen: Bakerloo, Circle, District, Hammersmith & City) / Queensway (metrolijn: Central)

Bijzonderheden

Bovenstaande tekst is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.
Alle prijzen & boeken