Beach Garden

  • *
  • *

St. Julians, Malta, Malta

  • Populaire wijk Paceville vlakbij
  • Terras met uitzicht op de zee
  • Tegenover St. George's Beach
  • Duik in het buitenzwembad
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Malta of Malta

Informatie over Beach Garden

Beach Garden is een budget 2-sterren hotel in St. Julians. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Bekijk snel de foto's van Beach Garden voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Beach Garden en geniet van een heerlijke vakantie in Malta!

Ligging

Het hotel Beach Garden Hotel ligt in St. George’s Bay direct aan ST GEORGES BAY, een zandstrand. Tot de volgende bezienswaardigheid (WATER PARK) komt u na 5 km. Winkels bereikt u binnen een paar minuten te voet. Een supermarkt ligt binnen een straal van ongeveer 600 m. Een taxistandplaats vindt u op ongeveer 50 m van het hotel, een bushalte ligt ongeveer 200 m van het hotel verwijderd. De afstand naar het vliegveld is ongeveer 9 km.

Uitrusting

Het strand- en stad-hotel is in 2015 voor het laatst gerenoveerd en beschikt over een hoofd- en aanliggende gebouwen met 5 verdiepingen en in totaal 72 kamers. Het hotel beschikt over de volgende faciliteiten: een receptie (24 u geopend), een lobby, wifi (gratis), internethoek (evt. tegen vergoeding) en 2 liften. In het buitenbereik van het hotel vindt u een zwembad met zout water. Aan het zwembad staan u ligstoelen en zonneschermen gratis ter beschikking.

Goed om te weten

- Geaccepteerde betalingsmiddelen: Euro/Master-Card en Visa.

Bovenstaande tekst over Beach Garden is onder voorbehoud en kan per reis verschillen (bv. wat is wel/niet inbegrepen). De informatie van de door jou gekozen reis & aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, indien een reis staat geselecteerd.