Veelgestelde vragen - ANVR/SGR

Wat houdt de ANVR in?

ANVR staat voor de Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Op de reizen die op deze website worden aangeboden zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Deze reisvoorwaarden staan afgedrukt in de ANVR-brochure. De brochure bevat tevens de ANVR Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere belangrijke informatie. Meer informatie hierover kunt u terugvinden op de website van ANVR.

Wat houdt de SGR in?

De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Meer informatie hierover kunt u terugvinden op de website van SGR.

Is Prijsvrij.be aangesloten bij de ANVR en SGR?

Ja, Prijsvrij.be is aangesloten bij ANVR en SGR. Op uw boeking zijn de voorwaarden van de ANVR en SGR dan ook van toepassing.

Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen

Prijsvrij.be is aangesloten bij het ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Op de reizen die op deze website worden aangeboden zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Deze reisvoorwaarden staan afgedrukt in de ANVR-brochure. De brochure bevat tevens de ANVR Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere belangrijke informatie. Meer informatie hierover kunt u terugvinden op ANVR.

Op de website van ANVR kunt u tevens zelf controleren en zien dat Prijsvrij.be officieel is aangesloten.

Stichting Garantiefonds Reisgelden
Prijsvrij.be is aangesloten bij SGR (lidnummer 3503).

Binnen de grenzen van SGR vallen de op Prijsvrij.be gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Op de website van SGR kunt u zelf controleren en zien dat Prijsvrij.be officieel is aangesloten.