Veelgestelde vragen - Betaling

Ik heb geen internetbankieren of een creditcard, kan ik toch een vakantie boeken?

Dit is mogelijk indien de reis niet binnen 6 weken plaatsvindt, neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling, de reis wordt dan door een van onze reserveringsmedewerkers ingeboekt. U zult een factuur ontvangen en daarmee kan u de reissom middels een overschrijving bij de bank voldoen. Het rekeningnummer van Prijsvrij.be is IBAN: BE 85 7310 4209 1406 en BIC: KREDBEBB t.n.v. Prijsvrij.be. Vermeld altijd het dossier- en/of reserveringsnummer.

Wanneer moet ik de betaling voldoen?

Indien je vóór 6 weken voor vertrek boekt, heb je de keuze om een aanbetaling te voldoen of de gehele reissom direct in één keer. De eventuele restantbetaling dient 6 weken voor vertrek te worden voldaan. Indien de vakantie binnen 6 weken voor vertrek wordt geboekt, dan dient direct de gehele reissom betaalt te worden.

 

Aanbetaling

De hoogte van de niet restitueerbare aanbetaling wordt berekend als percentage (25-50%) van het originele bedrag van de boeking. Kosten van eventuele bijgeboekte producten (verzekeringen, parkeerplaats etc.) moeten direct worden voldaan en komen dus bovenop de aanbetaling. Het aanbetalingsbedrag verschilt per aanbieder en kan worden teruggevonden op de boekpagina voordat je definitief boekt. 

 

Restantbetaling

Het eventuele restantbedrag dient voor de aan jou kenbaar gemaakte datum overgemaakt te worden op het rekeningnummer van Prijsvrij.be. De betaling dien je te voldoen met vermelding van je dossiernummer. Het dossiernummer ontvang je in een losse e-mail binnen 1 werkdag na de boeking.

Hoe weet ik dat mijn betaling is ontvangen?

Zodra de (aan)betaling is ontvangen en verwerkt krijgt u hiervan een bevestiging via de e-mail. Bij de restantbetaling ontvangt u GEEN bevestiging van betaling. Wilt u deze toch ontvangen dan kan u deze per e-mail aanvragen. Daarnaast kan u ook inloggen met uw account bij "Mijn Prijsvrij.be" en controleren of dat uw betaling goed is verwerkt.

Wat zijn de bankgegevens van Prijsvrij.be?
Het rekeningnummer van Prijsvrij.be is IBAN: BE 85 7310 4209 1406 en BIC: KREDBEBB t.n.v. Prijsvrij.be.