Veelgestelde vragen - Servicepakketten

Wat houdt het Basis Service Pakket in?
In het Basis Service Pakket zit de omboek-kosten-garantie: u heeft een heerlijke vakantie gepland, maar er breekt op de plaats van bestemming een calamiteit uit waardoor u eigenlijk niet meer naar uw vakantiebestemming wenst af te reizen. Daar is de omboek-kosten-garantie voor! U heeft met de omboek-kosten-garantie de mogelijkheid om een andere vakantiebestemming te boeken. De omboekingskosten zijn dan gedekt, de eventuele meerprijs is voor eigen rekening. De dekking van de omboek-kosten-garantie gaat automatisch vanaf 2 weken voor vertrek in.

De voorwaarden van de omboek-kosten-garantie vindt u hier.

 

Wat houdt het Voordeel Service Pakket in?

Naast de omboek-kosten-garantie profiteert u bij het Voordeel Service Pakket tot een maximum van € 20 extra korting op uw volgende vakantie en 7,5% korting op autohuur.

Wat houdt het All-in Service Pakket in?

Met het All-In Service Pakket brengt Prijsvrij.be geen kosten in rekening bij wijzigingen aan uw boeking* en krijgt u VIP-toegang tot onze reserveringsafdeling. Voorbeelden van wijzigingen aan uw boeking zijn: naamswijzigingen, dagen bijboeken, (deel)annuleringen etc. De VIP-toegang geldt voor zowel de e-mails die u stuurt als de telefonische helpdesk. Zo wordt u nog sneller geholpen bij vragen over uw reservering!

Tevens krijgt u maar liefst tot een maximum van € 30 korting op uw volgende vakantie en 10% korting op autohuur. Daarnaast zit ook de omboek-kosten-garantie (zie het basis service pakket) in het All-In service pakket!

*De wijzigingskosten van de reisorganisatie worden wel doorberekend.