Andersen

  • *
  • *

Kopenhagen, Kopenhagen, Denemarken

  • Stijlvolle kamers met gratis WiFi
  • Goede service en gezellige sfeer
  • Dichtbij het centraal station
  • Neem een drankje aan de bar
Vanafprijs geldt op:
19 januari (3 dagen)
met 2 personen
Logies & ontbijt
Vliegreis
Alle prijzen & boeken *Exclusief eventueel lokaal te betalen belastingen en toeslagen.
p.p. vanaf 360

Informatie over Andersen

Andersen is een budget 2-sterren hotel in Kopenhagen. In dit hotel geniet je van een aangename vakantie. Het hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,0 door meer dan 500 reizigers. Bekijk snel de foto's en reviews van Andersen voor meer informatie. Boek jouw vakantie naar Andersen en geniet van een heerlijke vakantie in Denemarken!

Algemeen

Plaats:
Dit hotel ligt midden in het centrum van Kopenhagen.

Inrichting:
Er zijn 73 rookvrije kamers ter beschikking van de gasten met een lift en een receptie. Het huis biedt een conferentieruimte voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Het hotel heeft een aantal voorzieningen die toegankelijk zijn voor gehandicapten. De accommodatie heeft rolstoeltoegankelijke voorzieningen. Actieve reizigers die de omgeving op de fiets willen verkennen, zullen de fietsverhuur waarderen.

Accommodatie:
Gasten kunnen hun waardevolle spullen in een kluis deponeren. Tot de voorzieningen op de kamer behoren een koelkast en een koelkastje. Voor extra gemak is er een broekenpers beschikbaar. Verder is er een telefoon, een tv, een radio en wifi (gratis). De badkamers zijn uitgerust met een douche en een ligbad. Rolstoeltoegankelijke kamers kunnen ook geboekt worden. Voor ouders met kinderen zijn er familiekamers beschikbaar.

Maaltijden:
Het gastronomische gedeelte omvat een restaurant en een bar.Een heerlijk ontbijt geeft u energie voor de dag.

Beperkte mobiliteit:
Houd er rekening mee dat onze pakketreizen over het algemeen niet geschikt zijn voor mensen met beperkte mobiliteit, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving, maar we geven u graag meer gedetailleerde informatie over deze geschiktheid, rekening houdend met uw behoeften, op verzoek.

Belangrijke notitie::
In verband met de versoepeling van de coronabeperkingen kunnen officiële bevelen leiden tot beperkingen, wijzigingen en het weglaten van geadverteerde reisdiensten.

Uw wettelijke garantieaanspraken blijven hierdoor onaangetast.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.
Alle prijzen & boeken