Paasvakantie

Deze vakantieperiode van 2 weken is dé tijd van het jaar om alvast de voorjaarszon te begroeten! Ben jij nog op zoek naar een goedkope Paasvakantie? Lees dan snel verder!

Paasvakantie 2020

Wil je weten wanneer de paasvakantie 2020 is of wil je alle schoolvakanties 2020 weten? Kijk dan op onze speciale  schoolvakantie pagina!

Lees meer
Top Hotels

Zonvakantie

Met de lente voor de deur komen ook de lentekriebels. Zoek daarom alvast de zon op voor de nodige vitamine-D en een lekker kleurtje! Een all inclusive Egypte of all inclusive Turkije zou hiervoor de perfecte mogelijkheid zijn. Het weer in deze vakantiebestemmingen is rond de paasvakantie namelijk erg goed en doordat je een all inclusive vakantie boekt, vaak verrassend voordelig!

Even er tussenuit?

Je hoeft niet altijd ver weg in de paasvakantie. Een lang weekend of een citytrip naar één van de Europese steden is ook al heerlijk. Boek een citytrip naar hoofdsteden zoals Parijs, Londen, Berlijn of Amsterdam en geniet van een paar nachtjes weg binnen Europa.

Paasvakantie naar verre bestemmingen

Tijdens de paasvakantie zijn verre reizen naar de Malediven, Dominicaanse Republiek, Cuba, Thailand en Indonesië (Bali) ook zeer populair. Omdat de meeste scholen 2 weken dicht zijn, is dit prima geschikt voor een verre reis. Niet alleen ben je op deze manier verzekerd van mooi weer tijdens je paasvakantie, ook is het de perfecte gelegenheid om een nieuw land te ontdekken! Bekijk het gehele assortiment goedkope paasvakanties naar verre bestemmingen op onze website.

Veelgestelde vragen over de paasvakantie

Wanneer is de paasvakantie?

De paasvakantie 2020 loopt van 4 april 2020 t/m 19 april 2020 en is in België standaard 2 weken. De paasvakantie valt altijd, zoals de naam het al zegt, rondom Pasen.

Waar naartoe in de paasvakantie?

Tijdens de paasvakantie worden zonbestemmingen zoals Turkije, Egypte en de Canarische Eilanden veel bezocht. Verre bestemmingen zoals de Dominicaanse Republiek en de Kaapverdische Eilanden zijn tijdens de paasvakantie ook ideaal voor zonaanbidders. Daarnaast zijn stedentrips perfect voor een paar dagen weg tijdens de paasvakantie. Denk hierbij aan Londen, Parijs, Budapest of Praag. Maar ook dichterbij huis kun je een leuk weekendje weg vinden: Amsterdam, Brugge of Keulen bijvoorbeeld! Bezoek onze website voor alle zonvakanties, verre reizen en stedentrips.