JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Veilig op reis met Prijsvrij

Veilig op reis met Prijsvrij

Jouw vakantie is belangrijk. Daarom doen wij ons uiterste best zodat jij veilig op reis kunt. Prijsvrij is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties zoals de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Deze brancheorganisaties zorgen voor (financiële) zekerheid zodat jij met een gerust gevoel kunt boeken. De prijzen op onze website zijn inclusief bijdragen aan het SGR en het Calamiteitenfonds. Zo ga je met een vertrouwd gevoel op vakantie! 

ANVR - Voor boeken onder duidelijke voorwaarden

Prijsvrij is aangesloten bij de ANVR (lidnummer 4658). De ANVR heeft in samenspraak met de Consumentenbond duidelijke reisvoorwaarden samengesteld zodat jij op een veilige, eerlijke en verantwoorde manier van je vakantie kunt genieten. Op de vakanties die je via onze website kunt boeken zijn deze ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Op deze manier garandeert Prijsvrij jou een vakantie van hoge kwaliteit! Een deel van onze vakanties verlopen via Duitse reisorganisaties die niet aangesloten zijn bij de ANVR, maar wel bij Duitse brancheorganisaties zoals de Deutscher Reiseverband (DRV).

  Bekijk hier de ANVR-reisvoorwaarden.

  SGR - Voor financiële zekerheid

  Prijsvrij is ook aangesloten bij het SGR (lidnummer 3503). Deze brancheorganisatie zorgt ervoor dat je financiële zekerheid hebt over jouw (vooruitbetaalde) reissom. Mocht een reisorganisatie onverhoopt in financiële problemen komen of failliet gaan dan staat het SGR garant. Zo zorgt het SGR ervoor dat jij je reissom terugkrijgt óf dat jouw vakantie alsnog kan doorgaan via een andere reisorganisatie. De SGR bijdrage van € 10,- per boeking is inclusief wanneer je een vakantie bij Prijsvrij boekt. Als je jouw vakantie via een Duitse aanbieder op onze website boekt dan valt dit niet onder het SGR. Maar geen zorgen, want in Duitsland zijn reisorganisaties verplicht om een verzekering af te sluiten wanneer zij financiële betalingen niet meer kunnen voldoen. Op deze wijze is jouw vakantie via een Duitse reisorganisatie altijd gedekt en in veilige handen.

  Bekijk hier de SGR garantieregeling.

  Calamiteitenfonds - Voor hulp en dekking bij een calamiteit 

  Stel je voor dat er tijdens je vakantie een natuurramp of politieke onlusten uitbreken? Het is natuurlijk niet te hopen, maar als het echt gebeurd wil je zo snel mogelijk naar huis of een andere veilige locatie. De bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking is inclusief wanneer je een vakantie bij Prijsvrij boekt. Bij een mogelijke calamiteit op reis ben je er dan zeker van dat het Calamiteitenfonds extra kosten voor een reisaanpassing of repatriëring op zich neemt. Ook zorgt het Calamiteitenfonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen.  

  Bekijk hier de Calamiteitenfonds garantieregeling.  Zoals je hebt kunnen lezen doet Prijsvrij er alles aan zodat jij veilig en onbezorgd op reis kunt. Nu je dit weet kun je een heerlijke vakantie uitzoeken in ons voordelige aanbod mét inbegrepen garanties van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds!