Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1990
  • 2e persoon: 1-1-1990
Wijzigen
    • Denemarken ×
    • Kopenhagen ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770(lokaal tarief)

Vakantie Kopenhagen

Heb je zin in een veelzijdige vakantie voor het hele gezin, vol knusse straatjes, heerlijke restaurants en prachtige natuur? Denk dan eens aan Kopenhagen! Verblijf hier in een van de heerlijke accommodaties die de stad te bieden heeft, en loop of fiets vanuit hier gemakkelijk naar alle uithoeken van deze Scandinavische stad. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het beeld van de kleine zeemeermin, bekend uit het sprookje van de schrijver Hans Christian Andersen. Reis je met kinderen, of ben je zelf gek op pretparken? Zet Tivoli dan op je to-visit lijstje; dit pretpark vind je middenin de stad en beschikt over de hoogste zweefmolen ter wereld.

Lees meer

Populaire vakanties Kopenhagen

Typisch Kopenhagen

Wat tijdens een vakantie in Kopenhagen niet mag ontbreken is een bezoekje aan Nyhavn. Dit is de pittoreske haven van Kopenhagen en is tevens de plek waar je de bekende huisjes met kleurrijke gevels vindt. Strijk neer op een terras of in een café en vermaak je urenlang met mensen kijken onder het genot van heerlijke Deense lekkernijen, zoals Wienerkringle, Gammeldags isvafler en Flødeboller. De shopliefhebbers halen hun hart op in het centraal gelegen voetgangersgebied in Strøget. Hier vind je zowel internationale modehuizen als de typisch Deense winkels, zorg dus voor voldoende ruimte in je koffer om al dat moois mee naar huis te kunnen nemen. 

Kopenhagen met kinderen

Reis je met kinderen naar Kopenhagen? Ook voor het hele gezin is er voldoende te beleven. Zoals eerder genoemd is pretpark Tivoli een hele geschikte bestemming, maar ook Den Bla Planet is een bezoekje meer dan waard. Dit aquarium vind je aan de rand van Kopenhagen waar je de mooiste vissen vlak langs- en over je heen kunt zien zwemmen. En bij lekker weer vind je aan de kade van Christianshavn allerlei strandjes en zwemtoestellen in het water, waar je je met het hele gezin prima een- of meerdere dagen kunt vermaken.

 

Hou je ervan om een stad te bezoeken, maar vind je het ook fijn om lekker tot rust te kunnen komen op een heerlijk terras of stadstrand? Dan is Kopenhagen de ideale vakantiebestemming voor jou!