Verre Reizen

Ben jij opzoek naar goedkope verre reizen? Dan ben je bij Prijsvrij.be aan het juiste adres! Met bestemmingen zoals Kaapverdië, IndonesiëCuraçao, Mexico en Thailand zijn wij met recht een verre reizen specialist te noemen. We bieden je een ruime keuze en helpen je graag met het uitzoeken van de ideale vakantie.

Lees meer

Betaalbare droombestemmingen

Van sommige exotische bestemmingen kan je alleen maar dromen, maar met ons aanbod van goedkope verre reizen komt jouw droomreis wel erg dichtbij. Op Prijsvrij.be vind je betaalbare reizen naar verre bestemmingen op bijna alle continenten. Van prachtige Aziatische landen als Indonesië, Thailand, Maleisië & Sri Lanka tot Noord- en Midden Amerikaanse parels als Mexico, Cuba en de Dominicaanse Republiek of het Afrikaanse Mauritius. Ontdek hier ons volledig assortiment en vlieg er met volle goesting in.

Boek jouw voordelige verre vakantie online

Dankzij onze Best Deal Garantie ben je bij Prijsvrij.be altijd verzekerd van de laagste prijs. Bovendien betaal je geen administratiekosten en heb je ANVR/SGR garantie. Ontdek ons aanbod en boek snel, eenvoudig én voordelig jouw verre reis online.

Veelgestelde vragen over verre reizen

Wanneer kun je het beste een verre reis boeken?

Gemiddeld kun je het beste zes tot negen maanden van te voren een verre reis boeken. De prijzen zijn dan vaak het laagste.

Wat zijn goedkope verre bestemmingen?

Een verre reis is een geweldige ervaring en er zijn een aantal bestemmingen waar je redelijk voordelig heen kunt gaan en waar het leven zelf ook goedkoop is. Ga bijvoorbeeld naar Thailand, Sri Lanka, India, Gambia of Indonesië. Dit zijn mooie landen en duur hoeft je vakantie hier niet te zijn!

Wat is het verschil tussen een rondreis en een verre reis?

Bij een rondreis ga je meestal met je backpack verschillende bestemmingen en landen af. Je slaapt hierbij op verschillende plekken en blijft meestal een aantal weken tot maanden weg. Een verre reis is minder lang en hierbij verblijf je vaak op dezelfde locatie.

Wat moet je meenemen op een verre reis?

Wanneer je op een verre reis gaat zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken. Je paspoort en de tickets zijn toch wel het belangrijkste. Daarnaast is het belangrijk om het inentingenboekje, verzekeringspapieren, een creditcard en contant geld mee te nemen. Ook moet je denken aan medicijnen en een internationaal rijbewijs. Je gaat waarschijnlijk ook naar een zonnige bestemming, dus vergeet vooral je zwemkleding en je zonnebril niet!

Waarom een verre reis boeken bij een reisorganisatie?

Tegenwoordig kun je een reis makkelijk zelf online boeken, maar het boeken van een verre reis bij een reisorganisatie heeft voordelen. Wanneer je bij een reisorganisatie boekt kun je bij onvoorziene omstandigheden terecht bij de organisatie. Ook is je reis in één keer geregeld, vaak door middel van een pakketreis. Een reisorganisatie biedt daarnaast meer zekerheid zodat jij met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan.

Kun je ook verre reizen maken met kinderen?

Ja zeker! Er zijn veel families die hun kinderen meenemen op een verre reis. Sommige mensen vinden het fijn om dan op één plek te blijven, maar als jullie op meerdere plekken willen verblijven kan dit natuurlijk ook. Kijk van te voren wel welke bestemmingen kindvriendelijk zijn. Voorbeelden hiervan zijn Thailand, Amerika, Sri Lanka, Maleisië, Indonesië, Zuid-Afrika, Mexico en Curaçao.