Reviews over Prijsvrij.be

Recensies en Beoordelingen over Prijsvrij.be

Wij kunnen zelf natuurlijk genoeg redenen opnoemen waarom je bij Prijsvrij.be zou moeten boeken, maar dit laten wij liever aan onze klanten over. Bij Prijsvrij.be staan service en klanttevredenheid hoog in het vaandel en wij zijn heel dankbaar dat wij dat terugzien in de waardering die wij krijgen van onze reizigers. Op dit moment hebben al meer dan 13.000 klanten van Prijsvrij.be een beoordeling achtergelaten op Trustpilot, een onafhankelijk platform voor reviews en ervaringen. Hier kun je de mening van klanten met geverifieerde orders lezen over onze service, website​ en de algehele ervaring die reizigers hebben met Prijsvrij.be. Met veel trots kunnen wij zeggen dat wij door onze klanten worden beoordeeld met een 8,7 gemiddeld, waarmee Prijsvrij.be de beste klantbeoordeling heeft van de gerenommeerde reisorganisaties in Nederland! Ook uit de reviews die onze reizigers achterlaten via Google blijkt dat onze klanten heel positief zijn over hun ervaring met Prijsvrij.be, wat terug te zien is in de gemiddelde beoordeling van 9,2!

Dankzij de stemmen van onze tevreden klanten is Prijsvrij.be in zowel 2014, 2016 als 2017 genomineerd voor Website van het Jaar. Ook op social media is Prijsvrij.be populair onder reizigers, waardoor wij al meer dan 180.000 fans hebben op Facebook.

Wat onze klanten zeggen...
Beoordeeld als het Beste reisbureau!

Goed

8.7/10

Goed

13382 beoordelingen op Trustpilot

Wat onze klanten zeggen:
 • Uitstekend
  21. maart
  Prijsvrij...zorgenvrij !!!

  Voor het eerst een reis geboekt bij prijsvrij, sowieso was de site al zeer duidelijk maar nadat we geboekt hadden kregen we ook nog mailtjes met uitgebreide informatienetwerk tips over de vliegmaatschappij en over het benodigde visum !!! We moeten de reis nog even afwachten maar zoals het er nu naar uit ziet heeft prijsvrij er een vaste klant bij !!!!

 • Uitstekend
  21. maart
  Duidelijke web site

  Duidelijke web site, boeking goed en snel geregeld

 • Uitstekend
  21. maart
  Prijsvrij

  Heel goede ervaring met prijsvrij!

 • Uitstekend
  21. maart
  Prima service en goede prijs

  Prima service en goede prijs

 • Uitstekend
  21. maart
  Helaas was er een typefoutje in de…

  Helaas was er een typefoutje in de boeking geslopen. Direct gebeld en het is (na 2 weken) kosteloos aangepast. Fijn geholpen.

 • Uitstekend
  21. maart
  Goed

  Overzichtelijk website

 • Uitstekend
  21. maart
  Goed👍🏼

  Het boeken van een reis ging heel 👍🏼

 • Uitstekend
  21. maart
  Super vakantie geboekt voor een hele…

  Super vakantie geboekt voor een hele scherpe prijs, de helpdesk reageert snel bij eventuele vragen. We moeten nog op vakantie dus we weten nog niet of alle beloftes uit gaan komen

 • Uitstekend
  21. maart
  Het zelfde aanbod als ergens anders

  Het zelfde aanbod als ergens anders, maar dan net wat goedkoper. Heb er nu al meerdere keren via geboekt en altijd was alles netjes en goed geregeld :-)

 • Uitstekend
  21. maart
  Prijs-kwaliteit -verhouding uitstekend, dienstverlening top!

  Prijs-kwaliteit -verhouding is uitstekend! Daarnaast een goeie dienstverlening. Wij boeken al jaren via prijsvrij. Eenmalig elders gedaan, maar dat is niet zo goed bevallen, vandaar weer bij prijsvrij.