Adults Only vakanties

Adults only betekent niets meer dan op vakantie zonder kinderen. Tijd voor je partner of vrienden staan bij deze vakanties centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij het strand.

Lees meer

Waar ga jij heen?

Over de hele wereld kun je genieten van dit reeds nieuwe concept waarbij hotels geen kinderen accepteren. Sommige hotels staan ze toe vanaf 12 of 14 jaar, maar bij de meeste hotels ligt dit op 16 of 18 jaar en ouder. Het verschil kun je bij ons gemakkelijk terug vinden onder de hoogtepunten van het hotel.

Samen sporten en genieten

Adults only vakanties worden vaak gekenmerkt door vele leuke activiteiten die speciaal zijn gekozen voor volwassenen. Een duo massage in het wellness center, of bijvoorbeeld een leuke kookworkshop behoren hierbij tot de mogelijkheden. De meeste only adult hotels hebben vlakbij een golfbaan of andere leuke sportactiviteiten zoals tennisvelden.

Luxe en comfort

Van een adults only hotel kun je in de meeste gevallen verwachten dat je terecht komt in een luxe en trendy hotel met 4 of 5 sterren. Niet alleen kun je hier genieten van heerlijke buffetten, er zijn vaak ook (meerdere) restaurants om heerlijk te genieten van een à la carte maaltijd. Een romantisch diner met je partner wordt hierdoor wel erg gemakkelijk!

Adults only vakanties

Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties via onze website, en boek jouw goedkope vakantie vandaag nog. Een adults only hotel is misschien exclusief voor volwassenen, maar voor alle budgetten te boeken! 

Veelgestelde vragen over Adults Only vakanties

Waarheen op adults only vakantie?

Adults only hotels vind je overal ter wereld. Wil jij naar een heerlijk hotel aan de Middellandse Zee? Kies dan voor Spanje, Griekenland of Turkije. Wat exotischere bestemmingen zijn ook een mogelijkheid. Ook op bestemmingen als Mexico, Cuba of de Malediven vind je adults only hotels!

Wat is een adults only vakantie?

Een adults only vakantie betekent letterlijk een vakantie alleen voor volwassenen. Dit houdt in dat er geen kinderen aanwezig zullen zijn in de accommodatie waar je verblijft.

Waarom een adults only hotel boeken?

Tijdens een adults only vakantie kom je enorm tot rust. Je wordt niet gestoord door spelende kinderen in het zwembad of een huilende baby op de hotelkamer naast je. Geniet van de tijd die je hier beleeft met je (reis)partner.

Worden kinderen geweigerd in een adults only hotel?

Het is niet mogelijk om een adults only hotel te boeken met een kind in het reisgezelschap. Om deze reden zal het dus niet zo snel voorkomen dat kinderen geweigerd zullen worden bij een hotel, puur omdat dit tijdnes het boekingsproces al gecheckt zal worden.

Kun je met kinderen naar een adults only hotel?

Nee. Kinderen zijn niet toegestaan in adults only hotels. Er zijn adults only hotels die meerdere leeftijdsgrenzen aanhouden.

Hanteren adults only hotels een minimum leeftijd?

Dit wisselt per adults only hotel. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën in adults only hotels. Zo zijn er hotels die jongeren vanaf 12 jaar toestaan en hotels die echt alleen volwassenen vanaf de leeftijd van 18 jaar of ouder toestaan. Alle leeftijden daar tussenin zijn ook mogelijkheden.