JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Adults only vakantie » Adults only hotels » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 hotels zonder kinderen

Met z'n tweetjes of met vrienden op vakantie en wil je geen kinderen om je heen? Dan zijn dit dé beste hotels voor jou!

* Inclusief verplichte kosten

Adults Only vakanties

Adults Only betekent niets meer dan een vakantie zonder kinderen. Tijd voor je partner of vrienden staat bij dit vakantie thema centraal. De adult only hotels bevinden zich vaak op prachtige locaties over de hele wereld, vlakbij een parelwit zandstrand of met een waanzinnig mooi zwembadcomplex. Je komt hier helemaal tot rust! En wil jij extra relaxen tijdens jouw vakantie? Vaak beschikken adults-only hotels & resorts over een uitgebreid wellness center waar je kunt genieten van bijvoorbeeld een heerlijke massage. Zoek de luxe en rust op tijdens een adults-only vakantie!

Populaire adults only vakanties
* Inclusief verplichte kosten

Hotels & resorts zonder kinderen

Adult-only vakanties worden vaak gekenmerkt door faciliteiten speciaal gericht op volwassenen. Een ontspannen duo massage in het wellness center of een leuke kookworkshop behoren hierbij vaak tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er bij vele hotels en resorts voor volwassenen verschillende opties wat betreft leuke sportactiviteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een golfbaan of tennisveld.

Adults only all inclusive

Bij dit concept kun je in de meeste gevallen verwachten dat je terecht komt in een luxe en trendy hotel met 4 of 5 sterren. Wanneer je dan ook nog eens kiest voor een all inclusive formule, zal het je aan helemaal niets ontbreken! Niet alleen kun je dan genieten van een heerlijk buffet, maar vaak zijn er ook restaurants die à la carte maaltijden aanbieden. Zo kun je je zonnige vakantiedag afsluiten in het resort met een romantisch diner met je partner. Genoeg redenen dus om voor een adults only all inclusive vakantie te genieten. Bewonder de zonsondergang en enjoy the moment!

Minimumleeftijd bij adults only hotels

Over de hele wereld kun je genieten van het adults only concept waarbij er alleen volwassenen in een hotel of resort verblijven. Bij een adult only vakantie kunnen verschillende leeftijdscategorieën worden gehanteerd, dit hangt af van de minimumleeftijd die het hotel aanhoudt. Sommige hotels staan vakantiegangers vanaf 12 of 14 jaar toe, maar bij de meeste hotels ligt deze grens op 16 of 18 jaar en ouder. Het verschil kun je bij ons gemakkelijk terug vinden onder de hoogtepunten van het hotel, zo wordt het uitkiezen van jouw adults-only reis een eitje!

Adults only vakantie boeken

Bekijk het gehele aanbod adults only vakanties op onze website en boek vandaag nog een voordelige vakantie naar de zon! Ontdek welke bestemming het beste bij jou past en kies uit de door ons geselecteerde adults only hotels!

Veelgestelde vragen over Adults Only vakanties

Adults only hotels vind je overal ter wereld. Wil jij naar een heerlijk hotel aan de Middellandse Zee? Kies dan voor Spanje, Griekenland of Turkije. Wat exotischere bestemmingen zijn ook een mogelijkheid. Ook op bestemmingen als Mexico en Cuba vind je adults only hotels!
Een adults only vakantie betekent letterlijk een vakantie alleen voor volwassenen. Dit houdt in dat er geen kinderen aanwezig zullen zijn in de accommodatie waar je verblijft.
Tijdens een adults only vakantie kom je enorm tot rust. Je wordt niet gestoord door spelende kinderen in het zwembad of een huilende baby op de hotelkamer naast je. Geniet van de tijd die je hier beleeft met je (reis)partner.
Het is niet mogelijk om een adults only hotel te boeken met een kind in het reisgezelschap. Om deze reden zal het dus niet zo snel voorkomen dat kinderen geweigerd zullen worden bij een hotel, puur omdat dit tijdens het boekingsproces al gecheckt zal worden.
Nee. Kinderen zijn niet toegestaan in adults only hotels. Er zijn adults only hotels die meerdere leeftijdsgrenzen aanhouden.
Dit wisselt per adults only hotel. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën in adults only hotels. Zo zijn er hotels die jongeren vanaf 12 jaar toestaan en hotels die echt alleen volwassenen vanaf de leeftijd van 18 jaar of ouder toestaan. Alle leeftijden daar tussenin zijn ook mogelijkheden.
Blogs
Wat is een adults only vakantie?
25 februari 2021

Wat is een adults only vakantie?

Op een adults only vakantie zal je geen kinderen tegenkomen. Deze hotels zijn speciaal ingericht voor volwassenen die op zoek zijn naar een luxe, ontspannen en intieme vakantie.

Top 5 mooiste adults only hotels
10 februari 2021

Top 5 mooiste adults only hotels

Om je een handje te helpen hebben wij uit ons assortiment de mooiste adults only hotels geselecteerd. Kies je één van deze hotels voor je vakantie, dan ben je gegarandeerd van een heerlijke tijd!