JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.nl.
Splash Kids » Kindvriendelijke watervakantie » Prijsvrij.be

Zoek Vakanties

Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Schoolvakantie
Zoek vakanties

Top 10 hotels met waterpret

De leukste hotels met waterfaciliteiten voor de allerkleinsten!

Splash Kids

Ben je opzoek naar een kindvriendelijke watervakantie voor je baby, peuter of kleuter? Bij Prijsvrij Vakanties begrijpen wij dat het vermaak en de veiligheid van de allerkleinsten een belangrijk aspect van je vakantie is. Daarom hebben wij het speciale thema Splash Kids bedacht. Je herkent dit thema aan het logo dat precies aangeeft welke accommodaties over waterfaciliteiten voor de kleintjes beschikken, zodat jullie vakantie in ieder geval uit genoeg waterpret zal bestaan! Kies je favoriete vakantiebestemming en bekijk snel al onze Splash Kids accommodaties.

De leukste waterspeeltoestellen voor de allerkleinsten

Splash Kids beschikt over hotels met een leuk waterspeeltoestel zoals bijvoorbeeld een kleine waterglijbaan voor de allerkleinsten. Sommige hotels beschikken zelfs over een hele waterspeeltuin met verschillende waterspeeltoestellen speciaal ingericht voor de kleinste waterratjes! Op deze manier kun je veilig met je kinderen in het water spelen en genieten van een kindvriendelijke vakantie.

Waterpret voor baby's, peuters, kleuters en jonge kinderen

Het Splash Kids logo geeft aan dat de accommodatie beschikt over leuke waterspeeltoestellen of een waterspeeltuin. De kinderfaciliteiten bij deze hotels zijn geschikt voor jonge kinderen zoals baby's, peuters en/of kleuters. Uit ons ruime aanbod hebben wij een selectie voor je gemaakt met alle hotels, resorts en campings die beschikken over waterfaciliteiten voor de allerkleinsten. Ontdek ze allemaal op onze website en vind een kindvriendelijke vakantie die bij jou past!