JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Recente persberichten en nieuws » Prijsvrij Vakanties
Pers

Wil je contact met ons opnemen of heb je een vraag over een persbericht?

Stuur dan een e-mail naar:
marketing@prijsvrij.be

Persberichten
02 oktober 2023

Stichting b.y. Kids organiseert opnieuw succesvol weekend voor 250 kinderen in moeilijke fase

Het Nederlandse b.y. Kids heeft voor het tweede jaar op rij een bijzonder initiatief afgerond om kinderen die midden in een lastige periode zitten of achter de rug hebben een welverdiende adempauze te bieden. Het bedrijf heeft 250 kinderen...

27 juli 2023

Prijsvrij Vakanties en Corendon slaan handen ineen voor veilige thuiskomst vakantiegangers Rhodos

Prijsvrij Vakanties bedankt Corendon voor beschikbaar gestelde vliegtuigstoelen voor getroffenen Griekse branden.

22 december 2022

Leo Alkemade is de nieuwe ambassadeur van Prijsvrij Vakanties

Met trots presenteert Prijsvrij Vakanties haar nieuwe gezicht: Leo Alkemade! De acteur, cabaretier is de komende jaren te zien in verschillende landelijke campagnes.

31 oktober 2022

Winterzonseizoen 2022/2023: trends en populaire bestemmingen

Het winterzonseizoen is officieel geopend. Prijsvrij Vakanties dook in de trends en populaire bestemmingen voor winterzon in 2022/2023.

13 oktober 2022

Waar gaat België op vakantie in de herfst van 2022?

Ruim een kwart meer Belgen trekken er deze herfstvakantie op uit in vergelijking tot 2019. Extra opvallend is dat verre reizen én stedentrips immens populair zijn.

29 september 2022

Stichting b.y. Kids organiseert eerste vakantieweekend

Stichting b.y. Kids organiseerde een compleet verzorgd vakantieweekend voor 100 eenoudergezinnen op Landal Rabbit Hill te midden van de bosrijke Veluwe. Hen stond een weekend vol activiteiten en heerlijk eten te wachten. 

02 september 2022

België koos voor kleinschalig deze zomer

Belgen kozen deze zomer aanzienlijk vaker voor een boutique hotel, oftewel een kleinschalig hotel met minder dan 100 kamers. Na een periode van beperkt op vakantie, gingen we er deze zomervakantie weer op uit. Maar dan wel op een iets andere manier blijkt uit boekingsgegevens van Prijsvrij.

30 augustus 2022

Jutta van Peer naar Prijsvrij / D-reizen

Om onze snelle groei verder vorm te geven hebben we ons team versterkt met Jutta van Peer in de rol van accountmanager. Met meer dan 15 jaar ervaring in vergelijkbare functies bij o.a. TUI, Thomas Cook, Sunny Cars en Sixt krijgen we met Jutta een zeer ervaren accountmanager aan boord.

03 juni 2022

Helft boekingen voor de zomer vliegt vanaf Duitsland

Prijsvrij Vakanties ziet de boekingen voor vakanties vanaf Duitse luchthavens alsmaar toenemen. ‘’Er is nu niets meer dat de Nederlandse reiziger tegenhoudt om via Duitsland te vliegen’’ Aldus Marc van Deursen van Prijsvrij.

02 juni 2022

Prijsvrij Groep vraagt zelf IATA licentie aan

Prijsvrij Groep, waaronder Prijsvrij Vakanties en D-reizen vallen, neemt de volgende stap in de ontwikkeling van haar eigen touroperator.

19 juli 2017

Naar waar gaan we op reis? In 70% van de gevallen beslist de vrouw

De baas in huis? Dat is de vrouw, althans als het over reizen en vakantie gaat. Uit cijfers van de boekingssite Prijsvrij.be blijkt dat in 70% van de gezinnen de vrouw het initiatief neemt om een vakantie te zoeken én de reisbestemming en -formule bepaalt...

17 juni 2017

Goedkoopste reis in 3 klikken: virtuele touroperator verovert België

Gedaan met urenlang surfen om de beste prijs voor je vakantie of citytrip te vinden. De Nederlandse reisorganisatie Prijsvrij belooft de voordeligste vluchten, hotels en transfers op één website en wil nu ook België veroveren....

19 juli 2017

Op vakantie met het gezin? De vrouw kiest naar waar

Als er een vakantiebestemming moet worden gekozen, dan krijgen mannen niet veel inspraak. De vrouw des huizes neemt het initiatief, kiest waar haar gezin naartoe reist en bepaalt de formule. Dat blijkt uit een peiling van boekingssite Prijsvrij.be....

16 juni 2017

Vliegtuigtickets vanaf maandag duurder

Dilemma! Kies je deze zomer voor dat Spaanse strand of boek je toch een ticket richting Italië? Lieve twijfelaars, wij geven jullie één goede raad: beslis dit weekend nog, want vanaf maandag worden de vliegtuigtickets een pak duurder....