Last Minute Vakanties

Een last minute is een vakantie die binnen zes weken voor vertrek wordt geboekt. Het grote voordeel van last minutes is dat ze goedkoper zijn. Ben je niet gebonden aan een bepaalde vertrekdatum? Geniet dan van een lagere prijs door voor een last minute te kiezen. Bij Prijsvrij.be boek je snel en gemakkelijk een goedkope last minute vakantie en vind je een geschikt last minute hotel.

Genieten van geweldige last minute reizen?

Op deze pagina vind je een actueel aanbod van de scherpst geprijsde last minute aanbiedingen. Regelmatig verschijnen er nieuwe last minutes in onze selectie. Neem rustig een kijkje en verzeker vandaag nog jouw plaats. Op Prijsvrij.be boek je snel en eenvoudig jouw goedkope last minute vakantie online. Last minutes kunnen voor zowel vliegvakanties als autovakanties geboekt worden. Zo vind je altijd de last minute bestemming die bij jou past!

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Goedkope last minutes

Dankzij onze Best Deal Garantie ben je bij Prijsvrij.be altijd verzekerd van de laagste prijs. Kies een onvergetelijke vakantie tegen de scherpste prijs uit populaire bestemmingen als Turkije, Spanje of Egypte. Of nog meer exotische bestemmingen als Mexico, de Malediven of de Dominicaanse Republiek. Met een voordelige last minute van Prijsvrij.be kan je er met volle goesting in vliegen! En wil je extra voordelig op vakantie of voordelig een weekendje weg? Kies dan voor een last minute All Inclusive vakantie.

Hoe werkt een last minute vakantie?

Het boeken van een last minute vakantie is net hetzelfde als het boeken van een andere vakantie. Het enige verschil is dat de periode tussen het moment van boeken en het moment van vertrekken een stuk korter is. Als je vandaag een last minute boekt, kan het zijn dat je morgen al onderweg bent naar je bestemming!

Op Prijsvrij.be vind je last minute deals tot zes weken voor vertrekdatum. Last minute vakanties kunnen het hele jaar door geboekt worden. Prijzen zijn het scherpst, naarmate je dichter bij de vertrekdatum boekt. Na het boeken ontvang je jouw reispapieren en andere reisinformatie; bijvoorbeeld waar je je moet aanmelden op het vliegveld of hoelang jouw bijgeboekte transferservice duurt. Je ontvangt deze informatie zo snel mogelijk, want je vertrekt al bijna!

De voordelen van jouw last minute

● Géén boekingskosten
● Best Deal garantie, de beste promoties voor jou geselecteerd
● Aangesloten bij ANVR/SGR
● Veilig betalen via o.a. Bancontact

Wil je last minute er even tussenuit?

Snuister door ons actuele aanbod van last minutes en boek vandaag nog snel en eenvoudig jouw goedkope last minute vakantie. Met onze voordelige last minutes kan je er met volle goesting in vliegen! Een super last minute hotel in België of een last minute met hemelvaart of andere feestdagen. Een korte vakantie of juist een langere zonvakantie. Kijk eens rustig rond en boek vandaag nog snel en eenvoudig jouw goedkope last minute vakantie!

Veelgestelde vragen over last minute vakanties

Wat betekent last minute?

Last minute betekent letterlijk laatste minuut. Dit houdt dus in dat je op het laatste moment nog op vakantie gaat. Je boekt je vakantie niet maanden van te voren maar slechts enkele weken of dagen voor vertrek.

Hoe ver van te voren moet ik een last minute boeken?

Vanaf 6 weken voor vertrek kun je jouw last minute vakantie boeken. Je kunt ook nog wat langer wachten en zelfs één dag voor vertrek boeken. Alles wat tussen de 6 weken en 1 dag voor vertrek ligt wordt beschouwd als een last minute vakantie.

Is een last minute vakantie goedkoper?

Over het algemeen zijn last minute vakanties goedkoper dan vakanties die je enkele maanden vooruit boekt. Dit omdat het vliegtuig toch vertrekt, of alle stoelen nou bezet zijn of niet. Om deze reden is het voor een airline voordeliger om deze stoelen voor een lager tarief weg te doen. Hetzelfde geldt voor lege hotelkamers.

Waar moet ik op letten bij een last minute?

Het is handig om goed te kijken naar welke bestemming jij wilt. Het voordeel bij last minute vakanties is dat je een veel beter beeld hebt wat voor weer het op jouw vakantiebestemming wordt. Zo kun je de zonnigste bestemming uitzoeken! Ook is het handig om te letten op het vliegveld waarvan je graag wilt vertrekken en de ligging van je hotel.

Wanneer is een vakantie een last minute?

Een vakantie wordt beschouwd als een last minute vakantie als deze vlak voor vertrek wordt geboekt. Dit is vanaf 6 weken tot één dag voor vertrek.

Wat is het verschil tussen een aanbieding en een last minute?

Een aanbieding kan het hele jaar door aangeboden worden. Last minute kortingen worden alleen vlak voor het moment van vertrek aangeboden. De prijzen van een last minute vakantie worden dus pas veel later bekend dan aanbiedingen. Echter zijn deze prijzen vaak wel gunstiger.

Wat is goedkoper, last minute of vroegboek korting?

Dit kan erg wisselen. Vroegboek kortingen gelden vaak als je boekt in december, januari en februari. Op deze momenten hebben hotels en airlines nog veel beschikbaarheid voor het hoogseizoen en kunnen daarom de prijzen lager houden. Bij een last minute worden de prijzen omlaag gegooid om zo af te komen van lege vliegtuigstoelen of hotelkamers. Om deze reden is een last minute vakantie vaak goedkoper.

Welke dag last minute boeken?

Het is lastig te zeggen op welke dag je het beste een last minute vakantie kunt boeken. Vaak wordt er gezegd op alle dagen behalve de maandag en vrijdag. Echter maakt dit in de praktijk weinig uit. Last minute vakanties zijn vaak snel uitverkocht. Zodra je een goede aanbieding vindt kun je deze het best snel boeken.