Last Minute Vakanties

Een last minute is een vakantie die binnen zes weken voor vertrek wordt geboekt. Het grote voordeel van last minutes is dat ze goedkoper zijn. Ben je niet gebonden aan een bepaalde vertrekdatum? Geniet dan van een lagere prijs door voor een last minute te kiezen. Bij Prijsvrij.be boek je snel en gemakkelijk een goedkope last minute vakantie.

Genieten van geweldige last minute reizen?

Op deze pagina vind je een actueel aanbod van de scherpst geprijsde last minute aanbiedingen. Regelmatig verschijnen er nieuwe last minutes in onze selectie. Neem rustig een kijkje en verzeker vandaag nog jouw plaats. Op Prijsvrij.be boek je snel en eenvoudig jouw goedkope last minute vakantie online.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Goedkope last minutes

Dankzij onze Best Deal Garantie ben je bij Prijsvrij.be altijd verzekerd van de laagste prijs. Kies een onvergetelijke vakantie tegen de scherpste prijs uit populaire bestemmingen als Turkije, Spanje of Egypte. Of nog meer exotische bestemmingen als Mexico, de Malediven of de Dominicaanse Republiek. Met een voordelige last minute van Prijsvrij.be kan je er met volle goesting in vliegen!

Hoe werkt een last minute vakantie?

Het boeken van een last minute vakantie is net hetzelfde als het boeken van een andere vakantie. Het enige verschil is dat de periode tussen het moment van boeken en het moment van vertrekken een stuk korter is. Als je vandaag een last minute boekt, kan het zijn dat je morgen al onderweg bent naar je bestemming!

 

Op Prijsvrij.be vind je last minute deals tot zes weken voor vertrekdatum. Last minute vakanties kunnen het hele jaar door geboekt worden. Prijzen zijn het scherpst, naarmate je dichter bij de vertrekdatum boekt. Na het boeken ontvang je jouw reispapieren en andere reisinformatie; bijvoorbeeld waar je je moet aanmelden op het vliegveld of hoelang jouw bijgeboekte transferservice duurt. Je ontvangt deze informatie zo snel mogelijk, want je vertrekt al bijna!

De voordelen van jouw last minute

● Géén boekingskosten
● Best Deal garantie, de beste promoties voor jou geselecteerd
● Aangesloten bij ANVR/SGR
● Veilig betalen via o.a. Bancontact

Wil je last minute er even tussenuit?

Snuister door ons actuele aanbod van last minutes en boek vandaag nog snel en eenvoudig jouw goedkope last minute vakantie. Met onze voordelige last minutes kan je er met volle goesting in vliegen!