Over Prijsvrij.be

Wij halen alles uit de kast om onze klant de beste reis voor de beste prijs aan te bieden! Onze klanten waarderen onze website én ons serviceniveau via Trustpilot met een 9,0 gemiddeld. Verder rekenen wij géén boekingskosten en bieden wij een Best Deal Garantie op onze reizen. Wij zijn bijzonder trots dat we mede door deze service al ruim 200.000 fans op Facebook hebben! 

Al 11 jaar helpt Prijsvrij Vakanties u verder aan de beste deal voor uw vakantie. We zijn begonnen in Nederland, maar om u nog beter van dienst te zijn verkopen we sinds 2017 ook reizen via de website Prijsvrij.be. U betaalt géén boekingskosten en u hebt de keuze uit een groot assortiment reizen. Van zonvakanties tot stedentrips en verre reizen, er is voor ieder wat wils! Ons assortiment is uitgebreid maar zorgvuldig geselecteerd en wij staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van een geschikte vakantie.

Op onze website vergelijken we diverse ANVR/SGR aangesloten reisorganisaties en gerenommeerde Duitse reisorganisaties zodat u altijd de beste prijs voor uw reis krijgt. Ziet u dezelfde reis via een ander reisbureau voordeliger? Oók dan bent u bij Prijsvrij Vakanties aan het juiste adres, want met onze Best Deal Garantie betalen wij u het verschil terug!

Een snelgroeiend, internationaal bedrijf met sterk netwerk

In 2010 is Prijsvrij Vakanties opgericht in ’s-Hertogenbosch, Nederland. We vormen een jong, dynamisch, creatief en energiek team dat zich continu bezighoudt met innovatie; we spelen in op de laatste trends en ontwikkelingen van zowel de online omgeving als de reisbranche. Na een snelle groei heeft het Duitse reisconcern DER Touristik (onderdeel van REWE) sinds 2014 een belang van 50% in Prijsvrij Vakanties, de andere 50% is nog steeds in handen van CEO en Founder Marc van Deursen. DER Touristik is wereldwijd een toonaangevende organisatie binnen de reis- en toerisme industrie met bekende merken zoals ITS, Jahn Reisen en Kuoni. De goede samenwerking met deze partner heeft de afgelopen jaren voor een sterke groei van Prijsvrij Vakanties gezorgd en staat garant voor een mooie toekomst.

Dankzij de sterke band met moederbedrijf DER Touristik beschikken we over nóg meer voordelige vakanties en mogelijkheden om ook via Duitse grensluchthavens zoals Düsseldorf, Keulen en Weeze naar uw vakantiebestemming te vertrekken. Daarnaast bieden we hierdoor ook nog eens de beste deals aan naar hotelketens behorend tot DER, zoals SENTIDO, Calimera, SENTIDO en meer.

Verder heeft Prijsvrij Vakanties in 2015 een eigen label opgericht onder de naam Sunmix. Dit exclusieve label combineert vluchten, hotels en eventuele transfers om zo de meest voordelige vakanties voor onze klanten simpel & snel samen te stellen.

Prijsvrij Vakanties is niet alleen actief op Nederlandse bodem, want ook in België is de online reisorganisatie niet onopgemerkt gebleven. Vanwege onze lage prijzen en gebruiksvriendelijke website werd Prijsvrij steeds populairder onder Vlamingen. Om u beter van dienst te kunnen zijn lanceerden we daarom begin 2017 een nieuwe website: Prijsvrij.be. Via die weg zijn we dus ook actief op de Belgische markt!

Ten slotte blijft de organisatie groeien, met in 2021 de overname van het grootste, onafhankelijke reisbureau van Nederland: D-reizen. Met haar eigen touroperator D-holidays live, fysieke winkels die bruisen van de positieve energie versterkt met de succesvolle ‘Brand New D’ campagne is de doorstart van het merk D-reizen zeer voorspoedig verlopen. Zo gaan we een mooie, veelbelovende toekomst tegemoet!

Prijsvrij_in_Europa

Garanties en veiligheid

Wij begrijpen dat het boeken van een vakantie voor onzekerheid kan zorgen. Daarom bieden wij een uitgebreid pakket met vertrouwde voorwaarden en garanties, zodat u gewoon onbezorgd een vakantie kunt boeken. Als u uw vakantie boekt bij Prijsvrij Vakanties geniet u dankzij deze garanties zorgeloos en vertrouwd van uw reis. Wij zorgen dat u goed op uw bestemming aankomt, heerlijk onbezorgd kunt genieten en weer veilig thuiskomt!

Wij bieden de volgende garanties bij het boeken van uw vakantie bij Prijsvrij Vakanties:

  • Best beoordeeld reisbureau op Trustpilot
  • Géén boekingskosten
  • Best deal garantie
  • Uitstekende klantenservice
  • ANVR/SGR aangesloten

Bekijk hier de voorwaarden.

Naast bovenstaande garanties is Prijsvrij Vakanties aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR, lidnummer 4658). Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Op de reizen die op deze website worden aangeboden zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Ten slotte is Prijsvrij Vakanties ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR, lidnummer 3503). De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. 

Ga veilig op reis met Prijsvrij door de ANVR en het SGR! 

Prestaties en initiatieven waar wij trots op zijn

We love our customers! We doen er alles aan om onze klanten de beste reis voor de beste prijs aan te bieden. En dat zij ook van ons houden is terug te zien op verschillende kanalen. Onze klanten waarderen onze website én het serviceniveau van onze medewerkers via Trustpilot namelijk met een 9,0 gemiddeld. Daarnaast zijn we enorm trots dat we mede door deze service bijna 200.000 Facebook fans & meer dan 10.000 Instagram volgers hebben!

Sinds 2014 staan we jaarlijks in de top van de Twinkle top 100, dé lijst met de top 100 e-commerce bedrijven van Nederland en worden we bijna jaarlijks genomineerd voor Website van het Jaar, zo dus ook in 2019 en 2020. Bovendien zijn we in 2017 genomineerd voor de Zoover Awards.

Prijsvrij Vakanties heeft zich door de jaren heen voor meerdere initiatieven ingezet. Zo hebben we ons ingezet voor de strijd tegen kanker met de ‘One Big Family Swim’ en zijn we mede-initiatiefnemer van stichting ‘Dank voor de Goede Zorg’, een project voor de zorgmedewerkers tijdens de coronacrisis.  

Allemaal prestaties waar we bijzonder trots op zijn!

Bekend van:

Prijsvrij heeft verschillende artikelen gepubliceerd die hebben gezorgd voor landelijke aandacht. Voor onder andere 'Het Laatste Nieuws', Flair.be, Nieuwsblad.be, gva.be, hbvl.be, Q-Music en MnM Radio is Prijsvrij niet onopgemerkt gebleven. In onderstaande links een paar voorbeelden van de verschillende artikelen en radio uitzendingen. 

Q Music Nina MNM HLN Gazet van Antwerpen Flair

Neem contact op

Heeft u advies nodig over het boeken van uw vakantie of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of telefonisch via 078 484 770 (lokaal tarief). 

Ook op onze social media kanalen staan we iedere dag voor u klaar om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Volg ons daarom via FacebookTwitter, Instagram, YouTubePinterest en TikTok.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:   09:00 – 21:00
Zaterdag en zondag:    10:00 – 17:00
Tijdens feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden.

Prijsvrij.nl B.V.

Burgemeester Loeffplein 5
5211 RX ’s-Hertogenbosch, Nederland

Let op: Prijsvrij heeft géén bezoekadres. Bovenstaand adres is enkel ons kantooradres. Het is niet mogelijk langs te komen en/of contant te betalen.

KvK nummer: 52562824
KBC Bank: BE85 7310 4209 1406 t.n.v. Prijsvrij.be