Over Prijsvrij.be

We halen alles uit de kast om onze klant de beste reis voor de beste prijs aan te bieden. Onze klanten waarderen onze website én het serviceniveau van onze medewerkers via Trustpilot met een 8,8 gemiddeld. Verder rekenen wij géén boekingskosten. Wij zijn bijzonder trots dat we mede door deze service méér dan 131.000 fans hebben op Facebook!

 

In 2010 zijn we in Nederland begonnen met Prijsvrij en sindsdien bieden we de beste deal voor je vakantie. Om je nog beter van dienst te zijn verkopen we sinds 2017 ook reizen via de site Prijsvrij.be. Je betaalt géén boekingskosten en je hebt de keuze uit een groot assortiment vakanties! Op onze website vergelijken we diverse ANVR/SGR aangesloten reisorganisaties en gerenommeerde Duitse reisorganisaties zodat je altijd de beste prijs voor je reis hebt. Zie jij de reis via een ander reisbureau voordeliger? Oók dan ben je bij Prijsvrij aan het juiste adres vanwege onze Best Deal Garantie; wij betalen je het verschil terug!

Een sterk netwerk

Jong, dynamisch, creatief en energiek, zo zou je ons kunnen omschrijven! We zijn als een hecht team continu bezig met innovatie; spelen in op trends en ontwikkelingen van zowel internet als de reisbranche. We werken sinds juli 2014 samen met DER Touristik; één van de meest toonaangevende toeristische bedrijven in Europa.

Hierdoor heb je bij Prijsvrij de beschikking tot nóg meer voordelige vakanties en mogelijkheden om ook via Duitse grensluchthavens te vertrekken.

DER_in_Europa

Garantie en veiligheid

De site Prijsvrij.be is eigendom van Prijsvrij.nl B.V.. Deze handelsnaam is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR, lidnummer 4658). De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Op de reizen die op deze website worden aangeboden zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Daarnaast is de Prijsvrij.nl B.V. ook aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR, lidnummer 3503). De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

 

Bekend van:

Prijsvrij heeft verschillende artikelen gepubliceerd die hebben gezorgd voor landelijke aandacht. Voor onder andere 'Het Laatste Nieuws', Flair.be, Nieuwsblad.be, gva.be, hbvl.be, Q-Music en MnM Radio is Prijsvrij niet onopgemerkt gebleven. In onderstaande links een paar voorbeelden van de verschillende artikelen en radio uitzendingen. 

Q Music Nina MNM HLN Gazet van Antwerpen Flair

Neem contact op

Heb je advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice via contact@prijsvrij.be of telefonisch via 078 484 770 (lokaal tarief). 

Ook op social media staan we iedere dag voor je klaar om vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
Volg ons daarom via Facebook en Twitter.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:   09:00 – 21:00
Zaterdag en zondag:    10:00 – 17:00
Tijdens feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden.

Prijsvrij.nl B.V.

Burgemeester Loeffplein 5
5211 RX ’s-Hertogenbosch, Nederland

(Let op! Prijsvrij heeft géén bezoekadres. Bovenstaand adres is enkel ons kantooradres. Het is niet mogelijk langs te komen en/of contant te betalen).


KvK nummer: 52562824
KBC Bank: BE85 7310 4209 1406 t.n.v. Prijsvrij.be