Autovakanties

Van “la douce France” tot aan “la bella Italia”, een autovakantie geeft je alle vrijheid om te gaan en te staan waar je wilt. Een autovakantie houdt in dat je alleen het verblijf boekt. Je kunt dan zelf met de auto naar je vakantiebestemming rijden, op het tempo dat jij fijn vindt. Zo kun je bijvoorbeeld onderweg een tussenstop maken op plaatsen waar je normaal gesproken niet zou komen. Zo kom je op niet-ontdekte plekjes die vaak prachtig zijn én kom je uitgerust aan op je vakantiebestemming!

Lees meer

De leukste bestemmingen binnen Europa

Hieronder vind je een overzicht van onze meest populaire autovakantie bestemmingen. Het grote aanbod welke we je kunnen aanbieden bestaat uit gîtes, stacaravans, appartementen, hotels, vakantiehuisjes en chalets. Zo is er altijd wel een autovakantie die het beste bij jouw past.  

Camping en Glamping vakanties

Houd jij van kamperen of kies jij voor het nieuwe “glamping”? Glamping betekent, glamorous kamperen. In plaats van zelf je tent of caravan mee te nemen, verblijf je in luxe tenten met allerlei faciliteiten inclusief. Geheel ingerichte keuken, vaste bedden en fijn terras zijn vaak aanwezig. Zo ervaar je het camping gevoel, maar dan zonder af te doen aan de kwaliteit.

Ben jij een doorgewinterde kampeerder? Bij Prijsvrij.be vind je ook de allerleukste campings door heel Europa. Boek je tent, camping plaats of stacaravan voordelig en binnen enkele klikken via de website van Prijvrij.be!

Voorbereid op vakantie

Ben jij goed voorbereid voor je autovakantie? Vergeet dit niet:

  • Zorg dat je auto een zomer- of wintercheck heeft gehad
  • Sluit een goede reisverzekering en pechhulp in het buitenland af
  • Neem voldoende eten en drinken mee voor onderweg
  • Bepaald vooraf je route
  • Koop vooraf je vignet / bereken de tol-routes

Luxe & gemak

Liever niet vliegen maar wel een lekkere luxe vakantie? Tegenwoordig combineer je een all inclusive vakantie prima met een autovakantie. Rijd bijvoorbeeld naar de Spaanse kust of verblijf aan één van de verschillende meren van Italië. Je kunt hierdoor écht ontspannen en hebt alsnog de vrijheid die een autovakantie met zich meeneemt.

Boek nu je volgende autovakantie!

Ben jij ook klaar voor je volgende autovakantie? Bekijk dan snel ons autovakantie aanbod online! Italië, Frankrijk, Duitsland of lekker dichtbij in België, een goedkope vakantie is binnen enkele klikken geboekt. Laat je verrassen door het diverse aanbod, fijne vakantie alvast!