Wintersport

Een skivakantie is een bijzondere combinatie van sportief bezig zijn in de bergen en ontspanning in sauna, restaurant of après-ski café. Kleed je warm aan, pak je ski's of snowboard, neem de lift en roetsj van de eindeloze pistes in Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland. Het skiseizoen loopt doorgaans van november t/m april. Alle accommodaties en voorzieningen zijn dan geopend, skikanonnen actief, pistes geprepareerd en is de kans op verse sneeuw het grootst. Veel skigebieden organiseren tijdens de feestdagen diverse evenementen, bijvoorbeeld fakkeltochten en vuurwerkshows.

Lees meer

Alternatieve bestemmingen

Op zoek naar iets nieuws? Ontdek dan het hart van de Pyreneeën in het bergstaatje Andorra. Of laat je verrassen door het sneeuwzekere Finland!

Boek jouw goedkope wintersportvakantie online

Of je nu gaat voor een lange skitocht door een uitgestrekt skigebied of voor een knallende après-ski, bij Prijsvrij.be boek altijd jouw reis voor de beste prijs. Wij brengen namelijk ook op alle skivakanties géén boekingskosten in rekening. Tot slot geldt er een Best Deal Garantie, zodat je zeker weet dat je nooit teveel betaalt. Boek dus direct online een heerlijke wintersportvakantie!