All Inclusive vakanties

Mmmm, een heerlijk relaxed ontbijtje. Lunch met een lekker glas erbij. Een uitgebreid diner – maar eerst aperitieven, natuurlijk. IJsje tussendoor? Waarom niet! Op reis geniet je dubbel en dik van het goede leven. Nóg beter wordt dat als je een all-in vakantie boekt. Want dat betekent: alles inbegrepen. En dus hoef je niet wakker te liggen van wat je uitgaf aan al dat lekkers. Met een all-in weet je al voor je vertrek hoeveel je droomreis kost. Zonder verrassingen.

Lees meer

Wat krijg je bij een all-in reis?

Dat hangt af van het hotel en het land waar je naartoe trekt. Sommige hotels bieden all-informules met ontbijt, middagmaal, avondmaal en tussendoortjes. Bij andere betaal je dan weer wél voor je ijsje. Drink je graag een glaasje op reis? Informeer je dan goed op voorhand. In het ene hotel betekent all-in: frisdrank, bier en wijn. In andere resorts geniet je zonder meerkosten ook van je favoriete assortiment sterke dranken.

Naast eten en drinken zit er bij de all-in formule vaak ook toegang tot wellness voorzieningen en sportfaciliteiten. Dit kunnen bijvoorbeeld sauna's, stoombaden of tennisbanen zijn. Er zijn resorts die over een bioscoop en/of discotheek beschikken. Toegang tot die faciliteiten behoort veelal ook tot de all-in formule, maar dus niet altijd. Tip: vraag van tevoren na wat er voor jouw vakantie van toepassing is!

Best Deal garantie

Boek je bij Prijsvrij.be, dan ben je verzekerd van de laagste prijs. Wij hanteren de Best Deal Garantie, waardoor je altijd verzekerd bent van een aantrekkelijke vakantie tegen de scherpste prijs. Kies uit populaire bestemmingen als Turkije, Spanje of Egypte. Maar ook Mexico, de Malediven of de Dominicaanse Republiek behoren tot de mogelijkheden!

Jouw voordelen

  • Géén boekingskosten
  • Best Deal garantie, de beste promoties voor jou geselecteerd
  • Aangesloten bij ANVR/SGR
  • Veilig betalen via o.a. Bancontact

Geniet van een geweldige vakantie

Maak een keuze uit de aanbiedingen op deze pagina. Deze selectie wordt regelmatig ververst en aangevuld met nieuwe hotels. Daarnaast kun je verder zoeken in ons volledige aanbod vakanties, zodat er altijd wel iets bij zit wat naar jouw wens is. Kijk dus eens rustig rond en boek vandaag nog snel en eenvoudig jouw goedkope vakantie naar de zon!