JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Hotels met waterparken » Aquapark » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 hotels en resorts met waterpark

Een kleine greep uit onze honderden hotels met waterglijbanen!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Hotels met waterpark 

Ons thema waterparken beschikt simpelweg over hotels en resorts met waterpark of waar waterglijbanen aanwezig zijn. Voor iedereen is er wat wils, want met een Splash vakantie kun je bij ons kiezen uit verschillende categorieën voor alle leeftijden. De kids zullen zich uren vermaken en de echte waterratjes zijn helemaal in hun element! Ontdek snel welk hotel met waterpark het beste bij jouw volgende vakantie past.

Best beoordeelde accommodatie
9.7
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
Aydinbey Kings Palace
Side, Turkije

Hotels & resorts met waterpark

Bij Prijsvrij Vakanties vind je verschillende accommodaties die beschikken over een waterpark of glijbanen. Zo staat Splash Kids voor een accommodatie met een leuke waterspeeltuin en/of waterspeeltoestel voor kleine kinderen. Ook hebben wij een uitgebreid aanbod aan hotels met waterparken waar minimaal 10 glijbanen te vinden zijn. Kortom, er is voor ieder wat wils tijdens een familievakantie met kinderen!

Urenlang vermaak voor kinderen in een aquapark

Voor kinderen is er niets leuker dan hele dag van glijbanen af te glijden en in het zwembad te plonzen. Verschillende zwembaden, glijbanen, bubbelbaden en waterspeeltuinen zorgen voor de ideale vakantie voor jouw kinderen! Naast de hoge, stoere glijbanen zijn er vaak ook glijbanen en attributen aanwezig voor de kleintjes. Om je op weg te helpen hebben wij een aantal te gekke hotels met waterpark voor je uitgelicht. 

Een kindvriendelijk waterpark betekent relaxen voor ouders

Niets is er als ouder fijner dan je kinderen die zich hele dagen heerlijk kunnen vermaken op vakantie. Wanneer je kiest voor een vakantie met waterpark bij Prijsvrij Vakanties, ben je verzekerd van een top vakantie met de kids. Terwijl jouw kinderen druk in de weer zijn met zo snel mogelijk van de glijbanen te glijden, lig jij heerlijk ontspannen op een ligbedje te genieten van de zon. Ideaal toch!

Bekijk snel ons ruime aanbod hotels & resorts met waterparken en geniet jouw volgende vakantie van urenlang waterpret!

Blogs
Kind glijdt van glijbaan
16 februari 2023

De grootste waterparken van Europa

Maak jij graag een uitje met de kinderen naar een waterpark? Ontdek hier dan de grootste waterparken van Europa voor jouw vakantie!

Kinderen aan de rand van het zwembad
07 april 2021

Tips: té gekke hotels met waterpark

Krijg jij ook steeds meer zomerkriebels? En heb je je volgende vakantie nog niet geboekt? Bekijk dan eens de hotels met spetterende waterparken voor urenlang waterpret in deze blog!

Waterpark Aqua Fantasy Resort
11 februari 2021

De beste locaties met waterpark!

Ben jij op zoek naar een leuke bestemming voor het hele gezin én een hotel met leuke glijbanen? De beste locaties en hotels hebben wij voor je op een rij gezet.

Zwembad aan zee
21 oktober 2020

De leukste waterparken

Wij hebben de leukste 5 waterparken voor je opgezocht voor je volgende vakantie. Van Denemarken tot aan tropisch Mexico, dobber jij met ons mee?