Waterparken

Een waterpark vakantie houdt in dat bij de geboekte accommodatie glijbanen aanwezig zijn. De verschillende types Splash accommodaties bieden voor ieder wat wils. De accommodaties met Splash voorzieningen zijn te herkennen aan het “Splash” logo. Er zijn verschillende categorieën binnen het Splash thema: 

  • Splash Kids: Dit houdt in dat de accommodatie een leuke waterspeeltuin en/of waterspeeltoestel voor kleine kinderen heeft.
  • Splash Small: Dit houdt in dat de accommodatie 2 of 3 waterglijbanen heeft voor waterfun!
  • Splash Medium: Dit houdt in dat de accommodatie 4 tot 6 glijbanen heeft voor veel waterfun!
  • Splash Large: Dit houdt in dat de accommodatie 7 tot 9 glijbanen heeft voor veel speelplezier!
  • Splash XL: Dit houdt in dat de accommodatie beschikt over minimaal 10 glijbanen voor urenlang waterfun!
  • Splash + Kids: Dit houdt in dat er naast de aanwezige glijbanen ook een gedeelte aanwezig is voor de jongere kinderen.

Lees meer

Urenlang vermaak voor kinderen

Voor kinderen is er niets leuker dan hele dagenvan glijbanen af te glijden en in het zwembad te plonzen. Verschillende zwembaden, glijbanen, bubbelbaden en waterspeeltuinen zorgen voor de ideale vakantie voor jouw kinderen! Naast de hoge, stoere glijbanen zijn er vaak ook glijbanen en attributen aanwezig voor de kleintjes. 

Relaxen voor ouders

Niets is er als ouder fijner dan kinderen die zich hele dagen kostelijk vermaken. Terwijl jouw kinderen druk in de weer zijn met zo snel mogelijk van de glijbanen naar beneden glijden kun jij heerlijk ontspannen op je ligbedje.

Hoeveel glijbanen wil je?

Bij Prijsvrij.be zijn de accommodaties die beschikken over een waterpark of verschillende glijbanen aangeduid met het “Splash” logo. Er zijn verschillende rangen binnen dit logo, zo staat Splash Kids voor een accommodatie met een leuke waterspeeltuin en/of waterspeeltoestel voor kleine kinderen en Splash XL voor een accommodatie dat over minimaal 10 glijbanen beschikt. Een toelichting voor alle verschillende rangen vind je hier.