Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Tsjechie ×
    • Praag en omstreken ×
    • Praag ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope stedentrip Praag? Last minute Praag en all inclusive Praag vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Praag van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale stedentrip Praag te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je stedentrip! Praag is de hoofdstad van Tsjechie en is uitermate geschikt voor een stedentrip.

Lees meer

Populaire vakanties Praag

Praag - de gouden stad

Praag is de bruisende hoofdstad van Tsjechië. Praag kent een enorme hoeveelheid aan goed bewaarde, historische gebouwen. Enkele interessante bezienswaardigheden zijn de Tynkerk, het Nationaal Museum, de Sint Nicolaaskerk, Sint Vituskathedraal en het uitzicht over de stad vanaf de 65m hoge toren op de Petrin-heuvel, Lopend over de Karelsbrug over de Moldau bereik je het oude stadsplein met prachtige bouwstijlen van renaissance tot jugendstil. Niet voor niets staat Praag dan ook wel bekend als de gouden stad.

Winkelen & uitgaan in Praag

Praag is bovendien een fantastische stad om te winkelen en te stappen. Bekende nachtclubs zijn Duplex, Karlovy Lazne en M1 Lounge Bar & Club. Doe je het liever rustiger aan, breng dan een bezoek aan een opera, concert, musical of een voorstelling van Laterna Magica. Ook een bezoek aan de Ice Bar behoort tot de mogelijkheden!