Je zoekt nu op:

2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 01/01/1970
  • 2e persoon: 01/01/1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Ibiza ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770 (lokaal tarief)

Vakantie Ibiza

Op zoek naar een goedkope vakantie Ibiza? Last minute Ibiza en all inclusive Ibiza vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Ibiza van vele reisaanbieders.Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Ibiza te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Ibiza is ten zuiden gelegen naast Mallorca en behoort tot Spanje. Vele Spaanse invloeden van het vaste land zul je hier terug vinden waaronder de kunst van het levensgenieten!

Lees meer

Populaire vakanties Ibiza

Vakantie Ibiza voor iedereen

Ibiza is een Spaans eiland in de Middellandse Zee. Het is een van de twee Pijnboomeilanden en maakt deel uit van de Balearen. Ibiza staat vooral bekend als disco eiland waar ieder jaar tal van jongeren naar toe gaan om hier flink te feesten. Maar Ibiza heeft meer dan alleen maar discotheken. Als bezienswaardigheden in de stad moet je zeker de kathedraals, de citadel (oude stad) en de Santo Domingokerk bezoeken. Schrikt een museum je niet af dan kan je moderne kunstwerken bewonderen in het Museu d'Art Contemporani. De stad Ibiza is heel charmant. Aan de haven ligt het oude centrum met de speciale modezaken en het bruisende nachtleven.

Uitgaan tijdens je vakantie Ibiza

Wie denkt aan Ibiza, denkt aan een eiland in de Atlantische oceaan waar je tijdens je vakantie kunt feesten tot in de vroege uurtjes. Er zijn vele grote discotheken gevestigd op het eiland, en in het zomerseizoen komt elke grote naam op het gebied van DJ’s naar het vakantie-eiland om de vele feestgangers te vermaken.

Ontdek de prachtige natuur van Ibiza

Maar dit is natuurlijk niet het enige wat het eiland te bieden heeft, het beschikt ook over prachtige zandstranden, mooie baaien, bijzondere grotten en een bijzonder natuurreservaat dat thuis biedt aan vele soorten vogels, waaronder flamingo’s. Ook voor culturele uitstapjes ben je op Ibiza op de goede plek. In de haven van Ibiza staat een het enige standbeeld ter ere van piraten, welke een grote rol hebben gespeeld in de geschiedenis van het eiland.

Veelzijdig Ibiza

Ibiza is een veelzijdige bestemming, die in de zomer plaats biedt voor vele toeristen die komen voor de feesten, stranden, culturele bezienswaardigheden, natuurverschijnselen en natuurlijk het prachtige weer. In de winter biedt het eiland ook nog volop mogelijkheden dankzij het milde klimaat. Kortom, het hele jaar door heeft het eiland genoeg te bieden om je tijdens je vakantie optimaal te vermaken.