Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Turkije ×
    • Turkse Riviera ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Turkse Riviera

De Turkse Rivièra is de meest bekende regio van Turkije en heeft voor ieder type vakantieganger wel iets te bieden. Populaire badplaatsen als Alanya, Side en Lara bieden vele, luxe all inclusive hotels en resorts die erg geschikt zijn voor een heerlijke zonvakantie! In de gehele regio zijn er vele prachtige stranden. Naast genieten van de zon kan je hier ook diverse watersporten beoefenen. Liefhebbers van de klassieke oudheid kunnen een bezoek brengen aan de stad Perge. Met kinderen maak je leuke uitstapjes naar MiniCity of LunaPark en jongeren genieten van het bruisende nachtleven met gezellige bars en discotheken. Daarnaast zijn er vele terrasjes, winkels en restaurants voor uren vermaak! 

Lees meer

Populaire vakanties Turkse Riviera

Turkse Rivièra - Parel aan de zuidkust

De Turkse Rivièra is één van de populairste bestemmingen om te genieten van een winterse zon. De bekendste badplaatsen zijn Alanya, Antalya, Belek, Side en Kemer.

 

Alanya is wellicht de drukst bezochte badplaats met veel strand, winkels, restaurants, barretjes en discotheken. Antalya is de gezellige hoofdstad van de Turkse Rivièra met musea, veel winkels, restaurants en een bruisend nachtleven. Kemer is een oude vissersdorpje en in Belek vind je vooral luxueuze hotels langs een enorme zandstrand met voor de golfliefhebber keuze uit vijf golfterreinen. Op het schiereiland Side krijg je een mix van een zandstrand met een rijk cultureel erfgoed. Verder vind je in de Turkse Rivièra nog prachtige natuur en aangename temperatuur en nog meer cultureel erfgoed.