Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa Del Sol ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Vakantie Costa Del Sol

De Costa del Sol, oftewel de zonnekust van Spanje ligt in het zuiden van de Spaanse landstreek Andalusië en wordt gevormd door de provincies Malaga en Granada. Deze immens populaire vakantiebestemming is vooral geliefd onder Noord-Europeanen. Meer dan 300 dagen per jaar schijnt de zon. Het is dan ook niet voor niets dat veel mensen hier de gure winters van België ontvluchten. U vindt prachtige steden met een rijke historie in deze streek, maar ook prachtige natuur en uiteraard het heerlijke eten. Veel steden in deze streek staan bekend om hun typische vis-tapas en ook de traditionele tapas mogen niet ontbreken natuurlijk. Heerlijk! Kijkt u al uit naar uw volgende vakantie naar de Costa del Sol? 

Lees meer

Populaire vakanties Costa Del Sol

Costa del Sol - Walhalla voor overwinteraars

Costa del Sol wordt gezien als de populairste vakantiebestemming van Spanje en heet jaarlijks meer dan twee miljoen toeristen welkom. Door de gemiddelde jaarlijkse temperaturen van minimaal 18 ºC en meer dan 300 dagen zonneschijn per jaar is het niet moeilijk om te begrijpen hoe de Costa del Sol aan zijn naam komt. Costa del Sol is gelegen in de mooie provincies Malaga en Granada. Ontdek het schitterende achterland van de fascinerende streek Andalusië en rij tussen bergachtige landschappen met hartveroverende dorpen, waar je ook prachtige wandelingen kan maken. U vindt hier een mengeling van typische kleine witte dorpjes afgewisseld met wereldberoemde en fascinerende kunststeden zoals Sevilla, Granada en Cordoba. Daarnaast heeft deze costa nog meer te bieden zoals fantastische golfbanen, mooie jachthavens en natuurlijk het betoverende binnenland met de bekende dorpjes Mijas, Ronda en Maro.

 

Malaga is de populairste stad van de Costa del Sol en vormt tevens een scheiding tussen het toeristisch populaire westen met de badplaatsen Torremolinos, Marbella Benalmadena en Fuengirola en het oostelijke deel met de culturele plaatsen zoals Motril, Torre del Mar, Almunecar en Nerja.

 

De combinatie van uitgestrekte stranden, het dansen van de Flamenco en het drinken van sangria zorgt ervoor dat uw vakantie aan de Costa del Sol memorabel wordt.