Je zoekt nu op:

2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 01/01/1970
  • 2e persoon: 01/01/1970
Wijzigen
    • Spanje ×
    • Costa del sol ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:
078 484 770 (lokaal tarief)

Vakantie Costa del Sol

Op zoek naar een goedkope vakantie Costa del Sol? Last minute Costa del Sol en all inclusive Costa del Sol vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen aan de Costa del Sol van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Costa del Sol te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! De Costa del Sol, oftewel de zonnekust van Spanje ligt in het zuiden van de Spaanse landstreek Andalusië en wordt gevormd door de provincies Malaga en Granada.

Lees meer

Populaire vakanties Costa del sol

Costa del Sol - Walhalla voor overwinteraars

Costa del Sol wordt gezien als de populairste vakantiebestemming van Spanje en heet jaarlijks meer dan twee miljoen toeristen welkom. Door de gemiddelde jaarlijkse temperaturen van minimaal 18 ºC en meer dan 300 dagen zonneschijn per jaar is het niet moeilijk om te begrijpen hoe de Costa del Sol aan zijn naam komt. Costa del Sol is gelegen in de mooie provincies Malaga en Granada. Ontdek het schitterende achterland van de fascinerende streek Andalusië en rij tussen bergachtige landschappen met hartveroverende dorpen, waar je ook prachtige wandelingen kan maken. Je vindt hier een mengeling van typische kleine witte dorpjes afgewisseld met wereldberoemde en fascinerende kunststeden zoals Sevilla, Granada en Cordoba. Daarnaast heeft deze costa nog meer te bieden zoals fantastische golfbanen, mooie jachthavens en natuurlijk het betoverende binnenland met de bekende dorpjes Mijas, Ronda en Maro.

 

Malaga is de populairste stad van de Costa del Sol en vormt tevens een scheiding tussen het toeristisch populaire westen met de badplaatsen Torremolinos, Marbella Benalmadena en Fuengirola en het oostelijke deel met de culturele plaatsen zoals Motril, Torre del Mar, Almunecar en Nerja.

 

De combinatie van uitgestrekte stranden, het dansen van de Flamenco en het drinken van sangria zorgt ervoor dat jouw vakantie aan de Costa del Sol memorabel wordt.