JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Vakantie Egypte » Goedkope Deals 2023 | Prijsvrij.be
Filters
Bestemming
Sorteer op:
Best deal garantie
Geen boekingskosten
1 Volgende
Vakantie Egypte
vakanties gevonden
Bekijk aanbod
Reizigersinformatie
Valuta

Egyptische pond (EGP)

Tijdsverschil

Winter: +1 uur

Taal

Arabisch

Vluchtduur

4,5 uur

Visum

Ja

Wat is de beste reistijd voor een vakantie naar Egypte?

Egypte is een goede winterzonbestemming, omdat er het hele jaar door aangename temperaturen zijn. In de zomervakantie is het erg heet, maar wel geschikt voor een zonvakantie. Vanaf half september tot en met half november dalen de temperaturen wat en vermijd je de ergste hitte. De temperaturen en beste reistijden kunnen per regio verschillen. De kustregio’s hebben een mediterraan klimaat waardoor de temperaturen het hele jaar door mild te noemen zijn. In de nachten koelt het wel een stuk af. De beste reistijd is voornamelijk in maart, april en mei en van september tot en met november.

Waar in Egypte op vakantie?

Egypte is een populaire bestemming voor een zonvakantie en dan met name voor luxe all inclusive vakanties. Bekende toeristische badplaatsen zijn Hurghada, Sharm el Sheikh, Marsa Alam en El Gouna. In deze gebieden kun je onbezorgd op vakantie in luxe hotels.

Heb je nog meer vragen over een vakantie in Egypte? Bekijk dan alle Egypte informatie in de Prijsvrij Vakantiewijzer om goed voorbereid te zijn. Bekijk ons uitgebreide aanbod en laat je inspireren door alle mooie bestemmingen in Egypte.

Waarom Prijsvrij?

Geen boekingskosten
Uitstekende klantenservice
Alle deals en acties op één site
Bekend van TV