Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 01/01/1970
  • 2e persoon: 01/01/1970
Wijzigen
    • Mexico ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Mexico? Last minute Mexico en all inclusive Mexico vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen in Mexico van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Mexico te vinden, vergelijk prijzen en bespaar vele euro’s op je vakantie! Het veelzijdige Mexico is gelegen in Midden-Amerika. Hier vind je de perfecte combinatie tussen eeuwenoude cultuur, prachtige historische bezienswaardigheden en zon, zee, strand. De meest bezochte plaatsen zijn te vinden in de regio Yucatan, wat gelegen is in het zuid-oosten van het land.

Lees meer

Populaire vakanties Mexico

Mexico – Indrukwekkend land vol historie en cultuur

Levensgenieters vermaken zich goed in het land van de salsa en tequila. Zo kun je heerlijk relaxen op de Caribische zandstranden van Cancún en Playa del Carmen met de vele winkels, restaurants, disco’s en luxe all-inclusive hotels waar het je aan niets ontbreekt. Of ga duiken bij Isla Cozumel. Het fantastische klimaat en de spectaculaire onderwaterwereld maken dit vakantieoord tot een ideale duikstek.

 

Mexico is ook het land van oude indiaanse beschavingen. Combineer je strandvakantie met een reis langs het erfgoed van de Maya’s en Azteken. Imposante tempels en pyramides zoals Chitzen Itza en Coba voeren je terug naar lang vervlogen tijden. Het fascinerende verleden van dit land maakt het voor liefhebbers van cultuur een bestemming die je absoluut niet mag missen. Veel van deze populaire bestemming zijn gelegen in het Mexicaanse schiereiland Yucatán, dit is dan ook een van de populairste regio's van het land.

 

Een bezoek aan Mexico-stad is ook al een beleving op zich. In deze zeer dichtbevolkte, drukke stad vind je ook mooie stadsparken, prachtige architectuur en interessante musea. De murales van Diego Rivera zijn een hoogtepunt uit Mexicaanse kunst die je zeker moet gaan bekijken. Deze muurschilderingen bevinden zich op allerlei markante plekken in de stad. Huur een auto en maak een reis langs fraaie koloniale steden als Guadelajara en Veracruz waar de invloed van de Spanjaarden nog duidelijk merkbaar is.

 

De eeuwenoude cultuur en de indrukwekkende bezienswaardigheden in combinatie met de prachtige stranden en de luxe resorts maken van een vakantie naar Mexico een ervaring om nooit te vergeten!