Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 1-1-1970
  • 2e persoon: 1-1-1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
    • Rhodos ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Rhodos? Last minute Rhodos en all inclusive Rhodos vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen op Rhodos van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Rhodos te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Rhodos is vanwege de ligging één van de meest zonzekere eilanden van Griekenland.

Lees meer

Populaire vakanties Rhodos

Rhodos - Veelzijdig eiland met rijk historisch verleden

Het eiland ligt in het zuid-oosten van het land, dichtbij de Turkse grens. Rhodos is het grootste eiland van de Dodekanesos eilanden en heeft een heuvelachtig bebost landschap waartussen vele kleine dorpjes en drukke badplaatsen verstopt zitten. Rhodos staat als eiland in zijn geheel op de werelderfgoedlijst van Unesco, waardoor het een bijzondere vakantiebestemming is.

 

In het noorden van Rhodos vindt je veel levendige badplaatsen zoals Ixia, Trianda en Faliraki, met een groot aanbod aan gezellige restaurants, drukke bars en grotere discotheken. In het noorden van Rhodos ligt ook Rhodos-stad, de hoofdstad van het eiland. De stad heeft nog een oud middeleeuws centrum en er staan nog vele overblijfselen van vroegere tijden, waaronder delen van de oude stadsmuur, een oude acropolis en de ruïne van de tempel van Aphrodite.

 

In het zuiden van Rhodos staan rust en natuur juist centraal. Hier vind je geen drukke badplaatsen, maar schilderachtige, kleine (kust)dorpjes, die zijn gelegen aan prachtige, stille baaien of uitgestrekte groene bossen. Als je er nog niet geweest bent is het zeker de moeite waard om dit Griekse eiland eens te bezoeken. Rhodos is niet voor niets één van de populairste vakantiebestemmingen van Griekenland.