Je zoekt nu op:
2 personen op 1 kamer
  • 1e persoon: 01/01/1970
  • 2e persoon: 01/01/1970
Wijzigen
    • Griekenland ×
Een vraag over deze reis?
Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met
ons op:

Op zoek naar een goedkope vakantie Kos? Last minute Kos en all inclusive Kos vind je op Prijsvrij.be. Bekijk hier het complete aanbod van hotels en appartementen op Kos van vele reisaanbieders. Gebruik de filters om jouw ideale vakantie Kos te vinden, vergelijk prijzen en bespaar veel euro’s op je vakantie! Kos is één van de Dodekanesos eilanden van Griekenland en een populaire vakantiebestemming.

Lees meer

Populaire vakanties Kos

Kos - Hét fietseiland van Griekenland

Kos ligt in het oosten van het Griekse gebied, vlakbij Turkije. Doordat het eiland bijna alleen maar uit laagland bestaat en dat veel mogelijkheden tot fietsen geeft wordt Kos ook wel gezien als het fietseiland van Griekenland. Een fietsvakantie op Kos in Griekenland is dus ook heel goed mogelijk!

 

Kos-stad is de hoofdstad van het eiland Kos en is een populaire badplaats met veel restaurants, bars en meerdere discotheken. Het eiland heeft lange, witte stranden met een helderblauwe zee. Psalidi heeft daarnaast ook enkele natuurlijke warmwaterbronnen, waarvan geloofd wordt dat ze genezende krachten hebben. Kos is echter vooral bekend vanwege de historische waarde van het eiland. In Kos stad vind je het Johannieterkasteel, de oude burcht. Palaio Pyli is een verlaten Byzantijnse stad waarvan de resten nog te zien zijn en Kos is vooral bekend als geboorteplaats van de oude Griekse Hippocrates.

 

Tijdens een verkennings(fiets)tocht over het eiland zal je behalve oude architectonisch belangrijke ruines en moderne, trendy badplaatsen ook de authentiek Griekse, pittoreske Asfendiou-dorpen ontdekken, waarvan Lagoudi en Dimitrios er twee zijn. Het eiland Kos is met zijn belangrijke historische bezienswaardigheden in een rijke natuurlijke omgeving met trendy badplaatsen en schilderachtige dorpjes met recht een populaire vakantiebestemming.