JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Allianz Global Assistance » zorgeloos op reis » Prijsvrij.be

Allianz

Je hebt jouw vakantie misschien al uitgekozen en je kan niet wachten om nu echt te gaan. Je wil natuurlijk wel dat alles goed geregeld is, dus ben je op zoek naar een reisverzekering. Of je hebt nog geen vakantie geboekt en je vraagt je af hoe het eigenlijk geregeld is met de reisverzekering. Je wil namelijk niet voor verrassingen komen te staan als er voor of tijdens je vakantie iets gebeurd. We hopen natuurlijk dat dit niet het geval is, maar mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan wil je weten waar je aan toe bent. Om jouw zorgen weg te nemen zijn wij aangesloten bij Allianz Partners, ook wel Allianz Global Assistance genoemd. Deze reisververzekering heeft alles tot in de puntjes verzorgd, zodat jij je nergens meer druk om hoeft te maken.

Zorgeloos op reis

Allianz Partners is een verzekeringsmaatschappij waar Prijsvrij Vakanties op aangesloten is, om onze klanten veilig op reis te laten gaan. Deze maatschappij heeft al jaren ervaring met reisverzekeringen, medische hulpverlening in het buitenland en annuleringsverzekeringen. Mocht er bijvoorbeeld een natuurramp voorkomen, moet je naar het ziekenhuis in het buitenland of ben je je valies kwijt? Dan zorgt Allianz ervoor dat dit allemaal voor je geregeld wordt. 

Vakantie met Reisverzekering

Allianz Global Assistance biedt extra service en heeft bijvoorbeeld hulpverleners in het buitenland, wereldwijd. Hierdoor kun jij bijvoorbeeld terecht bij een Vlaamse dokter zonder dat dit je een hele hoop geld gaat kosten. De ziektekosten kunnen in het buitenland namelijk erg hoog oplopen. Je kan altijd de alarmcentrale van Allianz bellen en direct contact krijgen als je hulp nodig hebt.

Annuleringsverzekering

De kosten van het annuleren van een vakantie kunnen hoog oplopen. Al helemaal als je kort voor vertrek de vakantie wil annuleren. Wanneer je een goede verzekering afsluit, worden deze kosten meestal gedekt als er een gegronde reden is. En heb je een lange vertraging met het vliegtuig? Dan kunnen hier kosten van vergoed worden met een annuleringsverzekering.

Jouw verzekering

Wil jij zorgeloos op reis? Tijdens het boekingsproces is het gemakkelijk om een reis- en of annuleringsverzekering af te sluiten. Dit kun je gewoon aanklikken tijdens het boeken van de vakantie. De kosten van de verzekeringen hangen af van de reissom. Dit zie je terug tijdens het boekingsproces.  Je kunt natuurlijk ook nog na het boeken van de vakantie een verzekering afsluiten. Hier krijg je 3 dagen na boeking een e-mail over.

Houd er wel rekening mee dat niet alles wordt gedekt bij een reis- of annuleringsverzekering. Ben je benieuwd naar alle voorwaarden van een verzekering bij Prijsvrij Vakanties? Hier vind je alle informatie over een reis- en annuleringsverzekering.