JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Sunny Cars » Een auto huren tijdens je vakantie » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Sunny Cars

Meer zien van je vakantiebestemming? Geniet dan van alle vrijheid in een huurauto van Sunny Cars. Geheel op eigen tempo kan je met een huurauto gemakkelijk alle mooie  plekken en interessante bezienswaardigheden ontdekken. Zo ben je niet gebonden aan tijd en kan je zelf kiezen hoeveel tijd je spendeert op iedere plek. 

Prijsvrij Vakanties werkt al jarenlang nauw samen met de autoverhuurder Sunny Cars. Deze autoverhuurmaatschappij staat bekend als eerlijke en transparante aanbieder met uitstekende service. Dus verzeker jezelf van een zorgeloze vakantie en kies ook voor autohuur van Sunny Cars!

Sunny Cars: autohuur van A tot Z

Bij Sunny Cars profiteer je van scherpe en transparante huurauto tarieven. Zo kom je ter plaatse niet snel voor verrassingen te staan. Bij je autohuur zijn namelijk ongelimiteerde kilometers inclusief en hoef je ter plaatse geen extra verzekering af te sluiten. Zo weet je zeker dat je ontspannen kan genieten van je vakantie.

Sunny Cars heeft zelf geen huurauto's in eigen beheer, maar bied een uitgebreid netwerk van internationale en lokale autoverhuurders. In 120 landen en op meer dan 8.000 locaties is het mogelijk om via Sunny Cars een auto te huren. Keuze genoeg dus!

De service van Sunny Cars

Natuurlijk denk je liever niet aan autopech tijdens je vakantie. Maar als het dan toch gebeurd, is het belangrijk dat er een ervaren team van autohuurexperts voor je klaarstaat. Sunny Cars is 24/7 te bereiken op een Belgiëstalig noodnummer. Zo kan je al je problemen gemakkelijk uitleggen en ben je snel weer op weg. 

All inclusive autohuur

Bij Sunny Cars kan je optioneel kiezen voor all inclusive autohuur. Hierbij profiteer je van een WA-verzekering met uitgebreide dekking, een schadeverzekering en diefstalverzekering. Zelfs het eigen risico is mee verzekerd. Dit schiet je ter plaatse voor, maar wordt door Sunny Cars aan je terug betaald. Dit geldt ook voor schade aan glas, banden, bodem of het dak van je huurauto. Ook sleepkosten en schade door vandalisme zijn gedekt. Kortom, kies ook voor all in autohuur van Sunny Cars en geniet van een zorgeloze vakantie!