JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Campings in Nederland » Waar kamperen? » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 5 campings Nederland

Ontdek de populairste campings in Nederland!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

  Camping Nederland

  Je hoeft niet ver weg op vakantie om een leuke tijd te beleven. Dat bewijzen verschillende campings in Nederland! Als campingliefhebber kun je in Nederland op veel plekken terecht, van Limburg tot aan Groningen. Vind een fijne camping aan zee, in de bossen of in een natuurgebied en ervaar de vrijheid van kamperen.

  Even lekker ertussenuit, niet lang in de auto hoeven zitten en toch het gevoel hebben dat je écht op vakantie bent. Dat is het voordeel van kamperen in Nederland. Of je een weekendje, weekje of een aantal weken in de zomervakantie wilt doorbrengen op een camping: geniet van het buitenleven! Onderneem sportieve activiteiten, ontdek het netwerk aan fiets- en wandelroutes door de natuur en bezoek de hoogtepunten van Nederland, zoals de molens bij Kinderdijk, de Veluwe, de Deltawerken en de Waddeneilanden. Verbaas je over hoe mooi Nederland is zonder dat je het eerder wist!

  Best beoordeeld

  Campings in Nederland met zwembad

  Een camping met een zwembad maakt jouw kampeervakantie extra leuk. Met een buitenzwembad kun je bij lekker weer heerlijk in het water plonsen. In veel gevallen hebben deze buitenzwembaden toffe waterglijbanen en speeltoestellen waardoor kinderen zich geen moment vervelen, zoals bij Camping De Bosgraaf. Sommige campings in Nederland hebben ook een binnenzwembad. Zo kun je ook bij minder goed weer altijd zwemmen!

  Campings Nederland: Kamperen aan het water

  Nederland is een echt waterland. Op veel plekken in Nederland stroomt het water allerlei kanten op. Of het nu een rivier, de zee, een meer of een kabbelend beekje is. Veel campings in Nederland liggen aan natuurwater, zoals Camping de Heische Tip. Vanuit je kampeerplaats kijk je prachtig uit over het water. Wandel langs de oevers, vaar over het water of neem een verfrissende duik. Ontmoet waterrijk Nederland!

  Kindvriendelijke camping in Nederland

  Wil je met het hele gezin kamperen in Nederland? Goed plan, want Nederland telt veel kindvriendelijke campings! Op familiecampings is er een groot aanbod aan activiteiten, zoals een zwembad met waterspeeltoestellen en glijbanen, speeltuinen en een bowlingbaan. In het hoogseizoen staat er een entertainmentteam klaar op kindvriendelijke campings en verzorgen zij leuke shows en activiteiten, zoals met leeftijdsgenoten samen sporten en spelletjes spelen bij de kidsclub. Bezorg jezelf en je gezin een heerlijke familievakantie met een kindvriendelijke camping, zoals bij Camping Beringerzand!

  Wat te doen tijdens kampeervakantie Nederland 

  Naast alle activiteiten op de camping waar je verblijft, is dit ook een mooie kans om Nederland te ontdekken. Je zult merken dat Nederland verrassend leuk is en provincies onderling erg van elkaar verschillen. Als je op een camping in het zuiden van Nederland verblijft dan kun je in Limburg de heuvellandschappen en de bourgondische stad Maastricht ontdekken. In het gemoedelijke Brabant kun je nieuwe avonturen beleven in de Efteling en op safari gaan bij de Beekse Bergen.

  In het midden van Nederland vind je de grotere steden van het land, zoals Den Haag en Amsterdam, met historische bezienswaardigheden. Zoek je liever de rust op? Kijk dan eens naar een camping bij Nationaal Park de Hoge Veluwe. Bewonder de paarse heiden en verschillende wilde dieren. Ook de Noordzeekust blijft aantrekkelijk voor een campingvakantie in Nederland. Maak mooie strandwandelingen, ga schelpen zoeken en spring de zee in!

  Waar leuk kamperen in Nederland

  Nederland telt een flink aantal campings. Het is niet gek dat je door al het aanbod keuzestress krijgt. Bij Prijsvrij kunnen wij je de volgende campings zeker aanbevelen: Camping De Molenhof in de natuur van Twente, Camping Beringerzand op het Limburgse platteland, Camping de Bosgraaf nabij de Veluwe en Camping ’t Strandheem in het hoge noorden vlakbij Groningen.

  Kun jij niet wachten op een kampeervakantie in Nederland? Bekijk de leuke campings in ons aanbod en zie hoe voordelig een vakantie op een camping bij kan zijn!