JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Hotelketens » Hotelketen naar keuze » Prijsvrij Vakanties

Hotelketens

Steeds vaker kom je het tegen, hotels van een speciale keten. Deze hotels richten zich op bepaalde services waarin ze uitblinken en waar je overal ter wereld dezelfde standaard kunt verwachten. In België zijn we misschien allemaal bekend met Van der Valk, maar wanneer je op vakantie gaat kom je vaak andere hotelketens van verschillende touroperators tegen. Dit zijn vaak mooie en luxe hotels waarbij je zeker weet dat je niet voor verrassingen komt te staan, maar je hebt ook een aantal kleinere ketens. Hoe dan ook, je kunt met een gerust hart op vakantie. 

Wereldwijd bekend

Wereldwijd staan onder andere SENTIDO en Iberostar bekend om haar goede service, uitgebreide all inclusive formule en de leuke kidsclubs. Voor volwassenen bieden ze speciale adults only hotels aan waar alléén volwassenen mogen komen. Het zijn prachtige hotels waar je niks te kort zal komen! In Egypte vind je echter de luxe keten Pickalbatros. Met prachtige 4 en 5 sterren hotels direct aan het strand bieden zij een speciale en unieke all inclusive service aan in het land van de farao's.

Onze top hotelketens

De volgende ketens staan bekend om hun zeer goede service en onderhoud. Wil je verzekerd zijn van een heerlijke vakantie? Boek dan een hotel uit één van deze ketens:

Verschillende soorten hotelketens

Onder de hotelketens heb je diverse verschillende soorten, de zogenaamde low-budget hotelketens zoals Primasol, businessketens zoals Hilton of Marriott of natuurlijk de zogenaamde resorts. Deze hotels richten zich helemaal op vakantiegangers en liggen vaak aan het strand. In deze hotels wordt veel aandacht besteed aan de service, groot aanbod van faciliteiten en om een heerlijk vakantiegevoel af te geven. De grotere vakantie resorts bieden ook meerdere à la carte restaurants, zwembaden of bars. Je vind deze resorts overal ter wereld zoals Turkije, Spanje of Griekenland maar ook verder weg in Mexico, de Dominicaanse Republiek of Cuba.

Voordelen hotelketens     

Wanneer je een hotel boekt welke is aangesloten bij een keten kun je vaak een duidelijke service verwachten. In elk hotel wordt namelijk met dezelfde standaard gemeten waardoor je altijd precies weet waar je aan toe bent. Daarnaast kun je vaak genieten van extra voordelen wanneer je een vaste bezoeker bent van één van deze hotels. De naamsbekendheid speelt daarnaast ook een grote rol, reizigers zullen overal ter wereld de naam herkennen en weten waar het hotel voor staat.