Last Minute Maspalomas

Een last minute Maspalomas staat garant voor een heerlijke vakantie. Of je nu een appartement huurt, of een all inclusive resort, Maspalomas heeft het allemaal. Denk bijvoorbeeld aan de resorts die aan de prachtige stranden van Maspalomas zijn gelegen. Deze worden gezien als de mooiste van heel Gran Canaria!

Het strand van Maspalomas is kilometers lang en loopt langs de duinen, ook wel “Dunas Maspalomas” genoemd. Houd je van golfen? Dan zit je met een lastminute Maspalomas helemaal goed. Hier zul je namelijk een aantal fraaie golfbanen vinden die uitzicht hebben op het prachtige landschap of over zee.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Last minute Gran Canaria Maspalomas

Er zijn naast leuke hotels en stranden, ook veel andere excursies die je kun ondernemen tijdens je vakantie! Bezoek bijvoorbeeld eens de oudste vuurtoren van de Canarische Eilanden. Deze is in de 19e eeuw gebouwd en wordt nog steeds gebruikt! Daarnaast staat Maspalomas bekend om zijn botanische tuinen met veel flora en fauna. Er zijn hier wel 50 verschillende soorten palmbomen.

Zonbestemming door het jaar heen

Een lastminute Maspalomas kan het gehele jaar door. Het is namelijk een perfecte zonbestemming gedurende het hele jaar. In de winter zal de temperatuur nog steeds rond de 20 graden zijn. Veel hotels en resorts hebben een verwarmbaar buitenzwembad zodat je zelfs in januari buiten kunt zwemmen!

Jouw goedkope vakantie naar Maspalomas kun je voordelig en snel boeken via Prijsvrij.be. Het ene moment zit je achter je computer en het volgende moment zit je al in de warme zon van Maspalomas op Gran Canaria. Bekijk hier het actuele aanbod voor jouw lastminute Maspalomas!