Last Minute Rhodos

Heb jij een drukke baan, een hectische studie of ben je om andere redenen toe aan een ontspannen vakantie naar Griekenland? Boek dan een last minute naar Rhodos! Dit Griekse eiland heeft je alles te bieden voor een topvakantie. Denk je eens in: luierend op het strand, genieten van de Griekse zonnestralen, heerlijk zand onder je voeten en een cocktailtje in je hand. Heerlijk toch? Wil jij ook genieten en relaxen, boek dan vandaag nog een vakantie naar Rhodos en vlieg deze maand nog naar de zon!

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Zon & cultuur

Rhodos heeft een rijk historisch verleden. Daardoor zijn er tal van momenten en andere culturele bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken tijdens je vakantie. Zo vind je in Rhodos-stad een middeleeuws gedeelte, met het grote paleis, het prachtige aquarium en natuurlijk de mooie historische haven. Daar heten de standbeelden van herten, een hinde en een bok -de symbolen van dit eiland- je van harte welkom!

Natuurlijk kun je tijdens je vakantie op Rhodos ook genieten van prachtige stranden en een ongekende rust. Daal bijvoorbeeld met je handdoekje neer op de prachtige stranden bij Prasonissi of Ixia en laat je heerlijk bijbruinen door de Griekse zon. Op zoek naar een bruisende stad? Dan is Faliraki voor jou geschikt! Je kunt ook de verborgen watervallen bekijken in de bossen of je ogen uitkijken tijdens een actieve bergwandeling. Want wist je dat Rhodos door UNESCO is uitgeroepen tot wereldmonument van cultuur-erfenis? Dat moet je een keer gezien hebben!

Boek je last minute Rhodos vandaag nog

Een last minute naar Rhodos boek je eenvoudig en snel bij Prijsvrij Vakanties. Wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de beste deals, zodat we je gegarandeerd jouw reis voor de beste prijs kunnen bieden. Een overzicht van al onze last minute vakanties naar Rhodos vind je op deze website. Boek dus vandaag nog!