JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Last Minute Seychellen » Goedkope aanbiedingen » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Last Minute Seychellen

Stop maar met dromen, want jij hebt je ultieme vakantiebestemming gevonden: de Seychellen! Deze exclusieve eilandengroep in de Indische Oceaan is de perfecte bestemming voor zon-, zee en strandliefhebbers. Geniet hier aan de mooiste parelwitte zandstranden en ontdek de prachtige flora en fauna. Verblijf hier in een luxe resort aan het strand en neem een duik in de helderblauwe zee. Hier vind je bijzondere koralen en kleurrijke vissoorten. Niet voor niets zijn de Seychellen dan ook zo geliefd bij duikers en snorkelaars van overal ter wereld. 

Last minute geniet je van de beste aanbiedingen voor jouw vakantie naar de Seychellen. Bekijk daarom snel onze mooie hotels en resorts en beleef jouw ultieme droomvakantie op één van de prachtige eilanden van de Seychelllen!

Last Minutes Seychellen

Last minute vakantie naar de Seychellen

De Seychellen bestaan uit 115 prachtige eilanden voor de oostkust van Afrika, ten noorden van het eiland Madagascar. Een groot deel van de eilanden is onbewoond en een groot deel van de oppervlakte is beschermd zee- en natuurgebied. En dat betekent dat je op sommige eilanden in alle rust kunt overnachten en er kunt genieten van veel privacy. Er zijn zelfs eilanden met maar 1 resort; heel exclusief dus. 

Het land is sinds 1976 onafhankelijk, maar stond daarvoor nog onder Brits bewind. En weer daarvoor was het onderdeel van Frankrijk. Die invloeden uit het verleden zijn tegenwoordig nog steeds terug te zien op de Seychellen. Zo wordt er naast Creools veel Frans en Engels gesproken en rijdt men op de eilanden aan de linkerkant van de weg.  

De mooiste stranden van de Seychellen

Nu je wat meer weet over de geschiedenis, wil je natuurlijk ook weten waarom je last minute naar de Seychellen op vakantie moet. Dat is niet zo lastig te bedenken. De eilanden zijn namelijk de ultieme plek voor een heerlijke droomvakantie. Je vind er dan ook de mooiste stranden waar je perfect kunt genieten van de warme zonnestralen. Ook vind je er een mooie onderwaterwereld met kleurrijke koralen. Voor duikers en snorkelaars zijn de Seychellen dan ook de ultieme vakantiebestemming.  

De hoofdeilanden en kleinere luxe eilandjes

De Seychellen beschikken over een aantal hoofdeilanden waaronder Mahé, Praslin en La Digue. Dit zijn de grootste eilanden van de Seychellen en het meest levendig. Naast de hoofdeilanden vind je er veel kleine eilandjes, die in tegenstelling tot de grotere eilanden heel puur en ongerept zijn. Hier komen in verhouding nog weinig toeristen en kan je écht genieten in alle rust. Met een veerboot vanaf één van de grotere eilanden kan je zo'n paradijs gemakkelijk bezoeken.

Op de grotere eilanden vind je de meeste resorts en zijn er veel activiteiten mogelijk. Zo zijn er op vrijwel ieder eiland prachtige stranden, mooie baaien en unieke natuurgebieden te ontdekken. Een snorkeltour is een van de meest favoriete activiteiten op de Seychellen, maar je kan ook op ontdekking gaan in het binnenland met een strandbuggy of een georganiseerde excursie. 

Boek jouw goedkope last minute reis naar de Seychellen

Wil jij ook op last minute vakantie naar de Seychellen? Dan ben je bij Prijsvrij Vakanties op de juiste plek. Last minute profiteer je bij ons van de beste prijs voor jouw vakantie naar de Seychellen. Ontdek de mooiste hotels en all inclusive resorts voor jouw verblijf. Laat je verrassen door de schoonheid en geniet van een ontspannen last minute vakantie op het paradijs: de Seychellen!