Last Minute Calella

Op zoek naar een voordelige last minute naar een bruisende badplaats in Spanje? Boek dan een last minute Calella! De gezellige boulevard vol met shops, restaurants en bars zorgen ervoor dat jij je geen moment hoeft te vervelen.

Lees meer
Last Minutes

Last minute strandvakantie

Calella heeft een prachtige kustlijn en Garbí Beach is hét strand waar je prima kunt vertoeven. Ook de omliggende strandjes van Calella zijn uitermate geschikt om te bezoeken. Weliswaar zijn deze strandjes goed verscholen, de behulpzame Spanjaard zal je de juiste wegwijzen!

Stad en strand

Een strandvakantie combineren met een wereldstad, voor velen is dit de ideale reis. Wist je bijvoorbeeld dat er een rechtstreekse trein vanaf Calella naar het centrum van Barcelona rijdt? Hierdoor is de wereldstad binnen handbereik én kun je tijdens je last minute Calella de prachtigste bezienswaardigheden zien zoals de Sagrada Familia!

Heb jij even genoeg van de drukte om je heen? Bezoek dan het Dalmau Park waar je helemaal tot rust kunt komen. Het park heeft bomen van wel meer dan 100 jaar oud en biedt verkoelende schaduw op warme dagen.

Stappen en shoppen

Voor vele dames (en heren) klinkt het als muziek in de oren, maar Calella heeft de langste winkelstraat van de Costa Brava! Van hippe modewinkels tot aan de souvenirwinkels, je vindt het hier allemaal! Van al dat winkelen krijg je dorst, vergeet dan ook niet neer te strijken op één van de velen terrassen van Calella.

Vakantie Calella

Ben jij ook helemaal toe aan een last minute Calella? Wacht dan niet langer en boek een goedkope vakantie naar deze gezellige en bruisende badplaats. Boek online in enkele minuten en vertrek morgen al last minute naar Calella!