Last Minute Malgrat de Mar

Klinkt een last minute naar de zon je als muziek in de oren? Dan hebben wij de perfecte bestemming voor jou gevonden! Een last minute Malgrat de Mar is namelijk de ultieme vakantie voor zon, zee en strand.

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Last minute Malgrat de Mar: zon, zee en strand

Malgrat de Mar is direct gelegen aan de kust in het noordoosten van Spanje en heeft een prachtig breed zandstrand van wel 2 kilometer lang. Zelfs wanneer het zomervakantie is, ben je hier altijd verzekerd van een plekje. De Costa Brava, waar Malgrat de Mar is gelegen, biedt alle facetten van een geslaagde zonvakantie.

Wat te doen in Malgrat de Mar

De gezellige boulevard komt ’s avonds tot leven met een gezellige markt waar je de leukste souvenirs voor thuis kunt kopen. De boulevard is lang en loopt tot de volgende plaats Santa Susanna. Voor velen wordt de plaats als één beschouwd omdat ze naadloos in elkaar overlopen.

Voordelige uitstapjes aan de Costa Brava

Tijdens je last minute Malgrat de Mar kan een bezoek aan de wereldstad Barcelona niet ontbreken. Vanaf Malgrat de Mar kan je gemakkelijk met de trein Barcelona bezoeken. De historische spoorlijn die de badplaats bezit gaat met een aantal tussenstops rechtstreeks naar de wereldstad Barcelona. De prijzen voor het openbaar vervoer liggen laag, waardoor het wel erg aantrekkelijk wordt om de Sagrada Familia met eigen ogen te aanschouwen!  

Last minute vakantie Malgrat de Mar

De levendige badplaats Malgrat de Mar biedt verschillende leuke last minutes aan. Ga jij voor een appartement of kies jij weer de luxe van een hotel? De veelzijdigheid is enorm bij een Malgrat de Mar last minute! Boek snel je goedkope vakantie naar deze zonovergoten badplaats!