Last Minute Santa Susanna

Gelegen in het hart van de Costa Brava is Santa Susanna de ideale badplaats om te genieten van zon, zee en het prachtige landschap. De lange zandstranden strekken zich uit over wel 2 kilometer zodat er zelfs tijdens het drukke hoogseizoen plek is voor iedereen.

Lees meer
Last Minutes

Ideale uitvalsbasis

Santa Susanna is op ongeveer 60 kilometer van Barcelona gelegen en vanaf de badplaats gaat er een rechtstreekse treinverbinding naar deze wereldstad. Bezoek Barcelona en ontdek het prachtige culturele erfgoed, de gezellige tapasbars of de welbekende Sagrada Familia. Vanwege de ligging kan je tijdens je last minute Santa Susanna de omgeving prima verkennen, zo raden we je ook een bezoek aan Pineda de Mar aan!

Gezellige boulevard

De gezellige lange boulevard van Santa Susanna loopt helemaal door tot aan de bruisende badplaats Malgrat de Mar. ’s Avonds is de boulevard voorzien van een gezellige markt en al shoppend passeer je gezellige cafés en bars voor een heerlijke cocktail.

Last minute Santa Susanna met kinderen

Voor kinderen is er ook in Santa Susanna veel te beleven. Zo vind je in de omgeving een groot waterpark en zijn er verschillende speeltuinen door Santa Susanna. Tijdens je last minute Santa Susanna hoef je dus geen moment te vervelen!

Last minute Santa Susanna boek je bij Prijsvrij.be

Boek nu je Santa Susanna last minute en ben verzekerd van de beste prijs! Al onze reizen hebben namelijk ook de Best Deal Garantie waardoor je nooit teveel betaald. Zie je de reis ergens goedkoper? Dan betalen wij het verschil terug. Waar wacht je nog op? Boek nu een goedkope vakantie naar Santa Susanna!