Last Minute Fuengirola

Op ongeveer 25 kilometer van de luchthaven Malagá ligt de gezellige badplaats Fuengirola. Je last minute Fuengirola is gewoonweg perfect en voor alle type reizigers geschikt. Gemakkelijk bereikbaar met de auto, trein of bus, het is niet moeilijk om te zien waarom deze bruisende badplaats aan de Middellandse Zee zo populair is!

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

De ideale last minute bestemming

Het begon als klein vissersdorpje maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een levendige stad met een eigen karakter. Met de komst van verschillende heerlijke tapasbars, goede cafés en restaurants afgewisseld met chique boutiques, shops én prachtige stranden maken een last minute Fuengirola perfect!

Strandvakantie Fuengirola

Wanneer je kiest voor een last minute Fuengirola, heb je zeker gekozen voor een strandvakantie. Vanaf het Sohail Kasteel in het westen tot aan Torreblanca in het oosten zijn er voldoende stranden om heerlijk te ontspannen aan zee. In totaal heeft Fuengirola 8 kilometer aan strand. Dus zelfs op drukke dagen kan je altijd een plekje vinden.

Fuengirola met kinderen

Neem tijdens je last minute Fuengirola gerust de kinderen mee! De regio aan de Costa del Sol beschikt namelijk over een tal aan leuke activiteiten waar je met het hele gezin aan kunt meedoen. Zo bevindt zich het grootste waterpark van de Costa del Sol zich in Torremolinos, wat vanaf Fuengirola nog geen kwartier rijden is met de auto.

De dierentuin van Fuengirola is zo gemaakt, alsof het net lijkt of je middenin Madagaskar, de Sahara of het regenwoud staat. In totaal leven er zo’n 130 verschillende dieren en is zeker de moeite waard voor een bezoek!

Boek nu je last minute Fuengirola

Waar wacht je nog op? Zoek snel een last minute die past binnen jouw wensen en vlieg morgen al naar de badplaats aan de Costa del Sol. Je goedkope vakantie is nu wel heel gemakkelijk te boeken. Wist je dat Prijsvrij.be een Best Deal Garantie heeft? Zie je de reis ergens goedkoper, dan betalen wij je het verschil terug! Wij wensen je een fijne Fuengirola last minute vakantie!