Last Minute Marmaris

Marmaris is één van de meest populaire badplaatsen in Turkije. En dat is niet gek, gezien de uitgestrekte stranden, de kristalblauwe zee en de vele winkels en restaurants die er te vinden zijn. Of je nu wilt zonnen, zwemmen, winkelen, uitgaan of actieve uitjes wilt ondernemen: een vakantie naar Marmaris is geschikt voor jong en oud.

Boek je een last minute naar Marmaris, dan ben je verzekerd van een heerlijke vakantie. Je verblijft in een luxe hotel of all inclusive resort en de Turkse bevolking zal je met open armen ontvangen.

Lees meer
Last Minutes

Het moderne Marmaris

Marmaris werd in 1958 met de grond gelijk maakt door een aardbeving, met als gevolg dat er weinig bezienswaardigheden uit de oudheid zijn overgebleven. Wil je toch wat cultuur snuiven in Marmaris? Breng dan een bezoek aan de oude burcht, vlakbij de haven. Dit is hét symbool van deze moderne badplaats en zeker een bezoekje waard. Daarnaast pak je tijdens je last minute eenvoudig de boot van Marmaris naar het Griekse eiland Rhodos, waar je genoeg culturele bezienswaardigheden kunt vinden om er de hele dag door te brengen. Ben je meer van het uitgaan tijdens je zonvakantie? Ook dan is Marmaris dé plek waar je moet zijn. Want met zijn uitgebreide nachtleven, vele discotheken en barretjes kan er tot diep in de nacht gefeest worden.

Boek je last minute Marmaris op Prijsvrij.be

Zoals je ziet, is er tijdens een last minute vakantie in Marmaris voldoende te doen en te beleven. Of je nu met vrienden gaat of met het hele gezin: Turkije is dé vakantieplek bij uitstek. Op Prijsvrij.be vind je alle last minutes naar Marmaris overzichtelijk op een rij. We geven je bovendien de Beste Deal Garantie, dus je bent altijd verzekerd van een goedkope vakantie!