Last Minute Side

Last minute op reis? Kies voor Side, de meest unieke badplaats van Turkije. Deze oude stad dankt zijn naam aan de granaatappel en is van oorsprong eigenlijk een haven. Het kenmerkt zich door oude, smalle straatjes, excursiebootjes, historische architectuur en archeologische bezienswaardigheden.


Je ontdekt het allemaal tijdens je vakantie in Side. En wist je al dat je bij Prijsvrij Vakanties altijd de Beste Deal Garantie krijgt op alle last minutes naar Side (overigens ook op alle andere vakanties naar de Turkse Rivièra? Zo kun je heerlijk genieten van een goedkope vakantie!

Lees meer
Last Minutes
Alle last minutes

Waarom last minute naar Side?

Tijdens een zonvakantie in Side kun je je hart ophalen in de oude straatjes en aan de prachtige kust. Struin er uren rond op de markt, duik de winkeltjes in waar je voor een prikkie kleding koopt of daal neer op de witte stranden met een cocktail in de hand. De stranden lopen rustig af in zee, waardoor het een ideale vakantieplek is als je met de kinderen op reis gaat. Last minute naar Side betekent ook genieten van een lekker drankje in de avonduren, in één van de vele restaurants of bars die Side rijk is.

Last minute Side binnen enkele minuten geboekt

Het boeken van een last minute vakantie naar Side is via Prijsvrij Vakanties heel eenvoudig. Maak een keuze uit onze aanbiedingen, geef aan met welk reisgezelschap je gaat, wanneer en hoeveel dagen en boek je reis direct online. Geniet van een heerlijke vakantie in Turkije!