Last Minute Verenigde Arabische Emiraten

De 7 staten van de Verenigde Arabische Emiraten, kortweg V.A.E. of Emiraten, vormen samen een land op het Arabische schiereiland. Dubai en Abu Dhabi zijn veruit de bekendste van alle 7 Emiraten. Dit vakantieland is zeer geschikt als winterzon bestemming maar is het gehele jaar door te bezoeken. Ontdek de rijkdom van de oliestaat samen met de jarenlange tradities die de Emiraten rijk zijn.

Lees meer
Last Minutes

Van oliestaat tot toeristenbestemming

De afgelopen jaren hebben de Emiraten een grote groei gemaakt in het toerisme. Alles wordt er aan gedaan om het de vakantiebezoekers naar hun zin te maken. Zo kunt je de kou opzoeken in 's werelds grootste indoor skihal ter wereld, het welbekende 828 meter hoge gebouw de Burj Khalifa bezoeken, goedkoop goud kopen op de markt in Dubai en Abu Dhabi, of de woestijn ontdekken via een safari of luchtballonvaart.

Boek nu jouw last minute voor de beste deal

De Verenigde Arabische Emiraten is een uiteenlopende bestemming waar u stad en strand prima kunt combineren met excursies. Boek nu je last minute vakantie naar de Verenigde Arabische Emiraten en kies uit de vele hotels van Prijsvrij.be. Van modern tot klassiek, wij bieden je voor elk hotel de Beste Deal Garantie aan. Je betaalt hierdoor altijd de beste prijs zonder boekingskosten. Boek vandaag nog jouw vakantie naar deze fantastische bestemming!