JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Voordelig vliegen vanaf Antwerpen » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

De beste deals vanaf Antwerpen

Wil jij deze vakantie vliegen vanaf Antwerpen? Bekijk hieronder onze best geboekte hotels!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Vliegen vanaf Antwerpen

Antwerpen Airport behoort tot één van de kleinste luchthavens van België. Zo'n 300.000 reizigers vlogen in 2019 vanaf deze luchthaven op vakantie naar de leukste plekken in Europa. Het aanbod vanaf Antwerpen is dan misschien wel beperkt, maar er zijn ook genoeg voordelen om te vliegen vanaf een kleine luchthaven. Lees snel verder en ontdek waarom jij ook zou moeten vliegen vanaf Antwerpen!

Populaire vliegreizen
* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

Voordelen vliegen vanaf Antwerpen Airport

Antwerpen Airport is een kleine regionale luchthaven in België. En dat biedt veel voordelen. Wij hebben hieronder de meest belangrijke voordelen voor vliegen vanaf Antwerpen Airport voor je op een rij gezet:

  • Makkelijk bereikbaar 
  • Parkeren vlak bij de luchthaven
  • Korte loopafstand naar het vliegtuig
  • Snelle check-in en vlotte security controle
  • Stipt op tijd vertrekken

Bereikbaarheid luchthaven Antwerpen

De luchthaven Antwerpen ligt op zo'n 5 km afstand vanaf het centrum van Antwerpen en is gemakkelijk bereikbaar via de E19. Vooral voor reizigers vanuit het zuiden van Nederland en vanuit België is de luchthaven goed te bereiken. De grens met Nederland ligt op zo'n 25 km afstand. Daarom maken ook veel Nederlander gebruik van de luchthaven. Vanaf Antwerpen Airport zijn er regelmatig goedkope vluchten te boeken. Dus dat maakt vliegen vanaf Antwerpen nog aantrekkelijker. 

Zelf parkeren of je laten droppen?

Kom je met de auto naar Antwerpen Airport? Dan kan je gemakkelijk online een parkeerplaats reserveren voor jouw vakantie. Je kan je auto hier met een gerust hart achter laten, want de parkeerplaats van Antwerpen Airport is 24/7 beveiligd. Vanaf de parkeerplaats wandel je gemakkelijk en snel naar de terminal. Wil je je liever laten afzetten op de luchthaven? Dan is er een gratis drop-off/pick-up zone beschikbaar.

Vanaf Antwerpen vliegen naar Europa

Vanaf Antwerpen vlieg je naar verschillende populaire vakantiebestemmingen in Europa. Zo kan je o.a. vliegen naar Alicante, Ibiza, Malaga, Murcia en Mallorca in Spanje. Maar ook Avignon in Frankrijk, Split in Kroatië, Nador en Tanger in Marokko en Innsbruck in Oostentrijk zijn goed vanaf Antwerpen Airport te bereiken. Welke bestemming lijkt jou het leukst?

Boek jouw vakantie vanaf Antwerpen online

Wil jij ook vertrekken vanaf een regionale luchthaven? Overweeg dan eens om te vliegen vanaf Antwerpen airport of één van onze andere luchthavens. Vlieg naar de mooiste bestemmingen binnen Europa. Vanaf Antwerpen begin je jouw goedkope vakantie lekker relaxed, dus ontdek snel onze mooie aanbiedingen!