JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Voordelig vliegen vanaf Brussel » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

De beste deals vanaf Brussel

Wil jij deze vakantie vliegen vanaf Brussel? Bekijk hieronder onze best geboekte hotels!

* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Vliegen vanaf Brussel

De luchthaven Brussel Zaventem is de grootste luchthaven van België. Met meer dan 26,4 miljoen bezoekers in 2019 en meer dan 566.000 vluchten per jaar blijft Brussel Airport ook de meest gebruikte luchthaven van België. Lees hier meer over alle voordelen en ontdek zelf waarom jij ook eens moet vliegen vanaf Brussel Zaventem!

Populaire vliegreizen Brussel
* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Voordelen vliegen vanaf Brussel Zaventem

Vliegen vanaf de luchthaven Brussel Zaventem biedt vele voordelen. Wij hebben de meest belangrijke voordelen hieronder voor je op een rij gezet:

  • Goede bereikbaarheid
  • Veel verre bestemmingen
  • Meer keuze
  • Shoppen & vliegen

Vervoer van en naar de luchthaven

Met de trein kun je vlot doorreizen naar de luchthaven. Ook wanneer je wordt afgezet of opgehaald dan is hiervoor een speciale “kiss & ride”. Vele reizigers willen vliegen vanaf Brussel vanwege de gemakkelijke bereikbaarheid. Moet je van ver komen? Verblijf dan in één van hotels in de omgeving van Brussel Airport en maak gebruikt van de gratis shuttleservice naar de luchthaven. Vaak kun je de auto tijdens de vakantie op de parkeerplaats van het hotel laten staan.

Vanaf Brussel vliegen naar verre bestemmingen

Vrijwel 1 op de 7 vluchten die vertrekken vanaf luchthaven Brussel Zaventem zijn naar een verre bestemming. Afrika, Noord-Amerika en het Midden-Oosten zijn goed vertegenwoordigd. Je hoeft voor een verre vakantie dus echt niet meer te vertrekken vanaf Nederland of Duitsland. Altijd al naar New York willen gaan? Ga dan eens vliegen vanaf Brussel Zaventem en bespaar op je toch al goedkope vakantie.

Meer keuze vanaf Brussels Airport

Vaak heb je wanneer je gaat vliegen vanaf Zaventem meer keuze wat betreft de vliegtijden. Vanaf de regionale luchthavens heb je vaak maar één vlucht naar een bepaalde bestemming per dag. Omdat Brussels Airport zo groot is, heb je hierbij vaak de mogelijkheid om uit meerdere opties te kiezen. Vraag eventueel onze reserveringsafdeling om hulp.

Shoppen, bars & restaurants

Ontdek op de luchthaven een uitgebreide collectie aan leuke shops, souvenirwinkels en boetieks. Je kunt gerust met een lege koffer op de luchthaven arriveren en vervolgens met een volle koffer op vakantie gaan. Daarnaast zijn er genoeg gezellige cafés en restaurants om voor vertrek nog even wat te snacken of te eten. Zowel op Pier A, Pier B of in de airport terminal zijn genoeg leuke opties voor een lekkere maaltijd.

Boek jouw vakantie vanaf Brussel online

Heb jij nog geen vakantie geboekt? Denk er dan eens aan om te vliegen vanaf Brussel airport of één van onze andere luchthavens. Vlieg naar honderden bestemmingen binnen en buiten Europa en start jouw goedkope vakantie lekker relaxed vanaf Brussel Zaventem!