Vliegen vanaf Brussel

De luchthaven Brussels Airport is de grootste luchthaven van België. Met meer dan 23,4 miljoen bezoekers in 2015 en meer dan 239.000 vluchten per jaar blijft Brussel Airport ook de meest gebruikte luchthaven van België. Lees hier meer over alle voordelen om te vliegen vanaf Brussel!

Lees meer
Wat onze klanten zeggen...
Beoordeeld als het Beste reisbureau!
Uitstekend 8.8/10 Uitstekend

Een greep uit onze 910 beoordelingen van onze klanten op Trustpilot:

 • Uitstekend
  8. maart
  Overzichtelijke website

  Overzichtelijke website, duidelijke informatie en aantrekkelijke prijzen. Jammer dat ik de website niet eerder ontdekt heb. Nu nog hopen dat onze reis ook meevalt en dan boeken we zeker opnieuw. We tellen af naar juli 😊!

 • Uitstekend
  7. maart
  klantendienst steeds behulpzaam

  klantendienst steeds behulpzaam, warm onthaal

 • Uitstekend
  6. maart
  Gewoon top

  Gewoon top! Makkelijk te boeken, goede service en duidelijke website. Bovendien kan je bij prijsvrij soms echt wel koopjes doen als je flexibel bent qua data, soms wel tot bijna halve prijs voor dezelfde kamer elders!

 • Uitstekend
  27. februari
  Correcte opvolging

  Onze reis in juni werd vorig jaar geannuleerd door covid, daarna kregen wij snel correcte informatie en een voucher met een meerwaarde van 25 € voor het ongemak. wij hebben met een gerust hart opnieuw geboekt voor september, en ook al zou dit opnieuw niet kunnen doorgaan dan heb ik er alle vertrouwen in dat prijvrij ons opnieuw goed zal informeren.

 • Uitstekend
  25. februari
  de manier van werken is uitstekend

  de manier van werken is uitstekend

 • Uitstekend
  22. februari
  Je word steeds goed verder geholpen.

  Je word steeds goed verder geholpen.

 • Uitstekend
  21. februari
  Eenvoudig om iets te boeken

  Gemakkelijk om te boeken, zonder aanbetaling, voorlopig geen problemen gehad hopelijk kan ik vertrekken 🤞

 • Uitstekend
  18. februari
  Duidelijke website

  Duidelijke website, gemakkelijk om te boeken.

 • Uitstekend
  16. februari
  Super goede dienst na boeking

  gebruiksvriendelijke website. directe en snelle reactie op vragen na boeking. geweldig , doe zo verder!

 • Uitstekend
  16. februari
  altijd zeer goede service en vakanties…

  altijd zeer goede service en vakanties super in orde

Voordelen vliegen vanaf Brussel

 • Goede bereikbaarheid
 • Veel verre bestemmingen
 • Meer keuze
 • Shoppen & vliegen

Vervoer van en naar de luchthaven

Met de trein kun je vlot doorreizen naar de luchthaven. Ook wanneer je wordt afgezet of opgehaald dan is hiervoor een speciale “kiss & ride”. Vele reizigers willen vliegen vanaf Brussel vanwege de gemakkelijke bereikbaarheid. Moet je van ver komen? Verblijf dan in één van hotels in de omgeving van Brussel Airport en maak gebruikt van de gratis shuttleservice naar de luchthaven. Vaak kun je de auto tijdens de vakantie op de parkeerplaats van het hotel laten staan.

Vliegen naar verre bestemmingen

Vrijwel 1 op de 7 vluchten die vertrekken vanaf luchthaven Brussel Zaventem zijn naar een verre bestemming. Afrika, Noord Amerika en het Midden Oosten zijn goed vertegenwoordigd. Je hoeft voor een verre vakantie dus echt niet meer te vertrekken vanaf Nederland of Duitsland. Altijd al naar New York willen gaan? Ga dan eens vliegen vanaf Brussel Zaventem en bespaar op je toch al goedkope vakantie!

Meer keuze

Vaak heb je wanneer je gaat vliegen vanaf Zaventem meer keuze wat betreft de vliegtijden. Vanaf de regionale luchthavens heb je vaak maar één vlucht naar een bepaalde bestemming per dag. Omdat vliegen vanaf Brussel zo groot is, heb je hierbij vaak de mogelijkheid om uit meerdere opties te kiezen. Vraag eventueel onze reserveringsafdeling om hulp.

Shoppen, bars & restaurants

Ontdek op de luchthaven een uitgebreide collectie aan leuke shops, boetiekjes en souvenirwinkels. Je kunt gerust met een lege koffer op de luchthaven arriveren en vervolgens met een volle koffer op vakantie gaan. Daarnaast zijn er genoeg gezellige cafés en restaurants om voor vertrek nog even wat te snacken of eten. Zowel op Pier A, Pier B of de airport terminal zijn genoeg leuke opties.

Vakantie nog niet geboekt?

Denk er dan eens aan om te vliegen vanaf Brussel airport! Check onze speciale luchthavens pagina om te zien hoever jij moet reizen naar de luchthaven. Vlieg naar honderden bestemmingen binnen en buiten Europa en start jouw goedkope vakantie lekker relaxed.