Vliegen vanaf Duitsland

Vliegen vanaf Duitsland is zo gek nog niet. Sterker nog, het is in veel gevallen zelfs een uitstekend alternatief voor vertrek vanaf een Belgische luchthaven! Zeker wanneer je in een grensregio woont is vliegen vanaf Duitsland om diverse redenen vaak voordeliger. 

Lees meer

Voordelen vliegen vanaf Duitsland

Maar ook vanuit het westen van België kan vliegen vanaf Duitsland je leuke voordelen opleveren. Mijd bijvoorbeeld de files richting de luchthavens van Antwerpen en Brussel en ga voor Duitsland. Eén van de grootste voordelen van vliegen vanuit Duitsland is dat het aanbod enorm groot is. Naast de populaire bestemmingen vanuit Brussel & Charleroi en andere Belgische luchthavens, heeft Duitsland ook een groot aanbod voor verre vakanties of de wat minder populaire Europese bestemmingen. 

Alle voordelen op een rij:

  • Vaak voordeliger dan vanaf Belgische luchthavens
  • Minder files op weg naar de luchthaven
  • Voordelig parkeren
  • Rustige start van je vakantie
  • Alle grote Europese en niet-Europese bestemmingen binnen handbereik
  • Vaak vaste vliegtijden zonder wijzigingen

 Boek jouw goedkope vakantie vanuit Duitsland

Boek je een vakantie via Duitsland bij Prijsvrij.be, dan ben je verzekerd van de laagste prijs. Met onze Best Deal Garantie, vind je jouw vakantie nergens goedkoper! Vliegen vanaf Düsseldorf, vliegen vanaf Keulen, vliegen vanaf Münster of vliegen vanaf Weeze: met ANVR/SGR garanties, extra veel voordeel, géén boekingskosten én de Best Deal Garantie!