JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Vliegen vanaf Duitsland? » Grootste aanbod » Prijsvrij
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

De beste deals vanaf Duitsland

Wil jij deze vakantie vliegen vanaf Duitsland? Bekijk hieronder onze best geboekte hotels!

* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Vliegen vanaf Duitsland

Vliegen vanaf Duitsland is zo gek nog niet... Sterker nog, het is in veel gevallen zelfs een uitstekend alternatief voor vertrek vanaf een Belgische luchthaven. Zeker wanneer je in een grensregio woont is vliegen vanaf Duitsland om diverse redenen vaak een stuk voordeliger. Maar ook vanuit het westen van België kan vliegen vanaf Duitsland je leuke voordelen opleveren. Mijd bijvoorbeeld de files en grote drukte op luchthavens als Brussel Zaventem en Antwerpen. Kortom, vlieg vanaf Duitsland!

Populaire vliegreizen
* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Voordelen vliegen vanaf Duitsland

Eén van de grootste voordelen van vliegen vanuit Duitsland is dat het aanbod enorm groot is. Naast de populaire bestemmingen vanuit vliegveld Brussel Zaventem en andere Vlaamse luchthavens, heeft Duitsland ook een groot aanbod voor verre vakanties of de wat minder populaire Europese bestemmingen. 

Alle voordelen op een rij:

  • Vaak voordeliger dan vanaf Vlaamse luchthavens
  • Minder files op weg naar de luchthaven
  • Voordelig parkeren
  • Minder vertragingen
  • Rustige start van je vakantie
  • Alle grote Europese en niet-Europese bestemmingen binnen handbereik

Luchthavens in Duitsland 

Kies je ervoor om te vliegen vanuit Duitsland? Dan hebben wij de volgende luchthavens in ons assortiment waaruit je kunt kiezen:

Vliegen vanaf Düsseldorf

Vanaf Düsseldorf heb je de keuze uit meer dan 70 verschillende bestemmingen. Vanaf deze luchthaven vliegen betekend vaak een voordeligere vakantie, omdat Duitsland geen hoge taxen berekent. In België kunnen we daar dus ook van profiteren! Je hebt meerdere opties om het vliegveld te bereiken. Zo kun je de auto pakken, maar is het vliegveld ook 24 uur per dag te  bereiken met het openbaar vervoer.

Vliegen vanaf Keulen

Voor reizigers die dicht bij de grens wonen is de luchthaven Keulen gemakkelijk te bereiken. Zo hoef je vanaf de grens maar een klein uurtje te reizen. Dit kan zowel goed met de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf deze moderne, overzichtelijke luchthaven vlieg je gemakkelijk naar de leukste Europese bestemmingen, maar ook verre bestemmingen.

Vliegen vanaf Münster

Luchthaven Münster is één van de kleinere vliegvelden in Duitsland. Dit zorgt voor minder lange wachtrijen en meer overzichtelijkheid. Vanaf hier kan je vliegen naar 19 bestemmingen binnen Europa, waarvan de meesten in het zonnige zuiden liggen.

Vliegen vanaf Weeze 

De luchthaven van Weeze is goed bereikbaar, vooral voor reizigers die uit het oosten van België komen. De luchthaven is kleinschalig. Dit zorgt voor overzichtelijkheid en minder gedoe bij de douane. Op zoek naar een voordelige reis? Vanaf Weeze kan je snel en goedkoop vliegen naar bestemmingen binnen en buiten Europa. 

Wil jij ook voordelig op vakantie en lange wachtrijen vermijden? Vlieg dit jaar dan ook eens vanaf een luchthaven in Duitsland. Goede reis!