JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Voordelig vliegen vanaf Eelde » Prijsvrij Vakanties
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 vakanties vanaf Eelde

Onze favoriete hotels, met vertrek vanaf jouw favoriete luchthaven Eelde!

* Prijs kan i.v.m. beschikbaarheid tot moment boeking wijzigen.

  Vliegen vanaf Eelde

  Sinds kort zijn er verschillende vliegvakanties vanaf Eelde in Groningen mogelijk. Op slechts 15 kilometer gelegen van de stad Groningen, is vliegen vanaf Eelde een belangrijke schakel geworden.

  Reistijden naar Eelde
  Brussel » Eelde 3:50 uur

  Antwerpen » Eelde

  3:20 uur

  Oostende » Eelde

  4:25 uur

  Hasselt » Eelde

  3:30 uur

  Gent » Eelde

  4:00 uur

   

   

   

   

  Vliegen vanaf Eelde naar…

  Deze winter boek je een vakantie vanaf Eelde gemakkelijk naar Egypte (Hurghada en Marsa Alam), Canarische Eilanden (Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, El Hierro en La Gomera) of een stedenreis naar Londen. 

  Een vakantie vanaf Eelde is ook in de zomer goede optie. Met prachtige zonbestemmingen binnen Europa en het Middellandse Zee gebied kom je snel en uitgerust op de plaats van bestemming. Denk bijvoorbeeld aan een goedkope vakantie naar Griekenland, Spanje of de Canarische Eilanden.

  Bereikbaarheid

  De auto kun je op verschillende plekken veilig parkeren, zodat je na terugkomst niet voor verrassingen komt te staan. Kom je met het openbaar vervoer? Er zijn verschillende bussen vanuit Groningen en Assen die rechtstreeks naar de Groningen Airport Eelde gaan.

  Goedkope vakantie

  Op zoek naar een goedkope vakantie en wil je graag vliegen vanaf Eelde? Dan zit je bij Prijsvrij Vakanties helemaal goed! Bekijk de mooiste vliegvakanties vanaf Eelde gemakkelijk terug op onze website en boek snel en gemakkelijk jouw goedkope vakantie.