JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Midweek België » Korte vakantie » Prijsvrij.be
Zoek Vakanties
Reisgezelschap
Bestemming
Vertrekdatum
Reisduur
Vervoerstype
Zoek vakanties

Top 10 midweek België

Wil je er even tussenuit, zoals een korte vakantie? Check onze top 10 voor een midweek België!

* Prijzen inclusief verplichte kosten en onder voorbehoud van beschikbaarheid

Midweek in België

Genieten van het állerlekkerste friet of speciaalbier tijdens een citytrip in Antwerpen? Of, trek jij graag je wandelschoenen aan voor avontuurlijke tochten in de Belgische Ardennen? Met een midweek in België ga je voor een paar dagen ultieme ontspanning dicht bij huis; de ideale tijd om jezelf éven op te laden. Zowel in de winter als zomer biedt dit gezellige land de leukste activiteiten voor jong én oud: hoe leuk is dat? Wordt het een culinaire tour langs Bourgondische steden of op-en-top relaxen aan zee? Laat een midweek in België niet langer op je wachten en ontdek jouw trip bij Prijsvrij Vakanties!

Op natuurvakantie met een midweek in België

Als België ergens bekend om staat voor een paar dagen weg, dan is het wel om een midweek in de natuur van de Belgische Ardennen: hét natuurgebied van dit Bourgondische land. Een plek waar heuvelachtige bergen zich afwisselen met schilderachtige dorpjes en middeleeuwse kastelen. Met een trip naar de Ardennen lijk je haast een stapje terug in de tijd te doen. Houd je van sportieve tochten in de natuur? Strik dan je wandelschoenen voor fenomenale wandeltochten in de sprookjesachtige oerbossen, vol van oude bomen, sparren en kabbelende beekjes.

Of, pak sportief de mountainbike! Ook vind je hier gave outdoorparken waar kinderen urenlang tokkelen en klauteren. Even lekker ontspannen? Struin dan door de historische centra van kleinere steden, zoals het mooie Dinant, Durbuy en Bouillon. Toe aan een ontspannen natuurvakantie in België? Ga voor een midweek in de natuur van de Belgische Ardennen!

Midweek aan zee aan de Belgische Kust

Net als Nederland ligt ook België aan de Noordzee: ideaal dus voor een midweek aan zee! Aan de Belgische Kust vind je een aantal gezellige badplaatsen waar je heerlijk van de zon geniet tijdens de warmere seizoenen. Vind je favoriete plek op een loungeset in een strandtent, bestel een drankje en kom heerlijk tot rust in de zon. Hoe fijn is dat? Bekende badplaatsen zijn Zeebrugge, Oostende, De Haan, Nieuwpoort en het meer mondaine Knokke-Heist. Naast lekker uitwaaien op het strand maak je hier ook mooie wandel- en fietstochten in de natuur. Ontdek hierbij de uitgestrekte duingebieden, vol met stukken water en watervogels. Zet de Belgische Kust dus zeker op je to-do lijstje!

Ontdek Bourgondische steden met een citytrip België

Krijg jij een grote glimlach van speciaalbieren, Brusselse wafels en Vlaamse frieten in een puntzak? En, dat in combinatie met de sfeervolle historie van eeuwenoude binnensteden? Dan zit je in België perfect op je plek: hierbij zit je namelijk in hét gezellige episch centrum van het Bourgondische leven. Hier vind je de mooiste steden, voorzien van bruisende pleinen, terrassen en talloze winkels. Shop je tassen vol in fashionstad Antwerpen, vol van historische huizen aan de Grote Markt en talloze designerstores.

Of, ga voor een culinair-Bourgondische tour en bezoek eeuwenoude steden als Leuven, Mechelen en Gent! Ook in het charmante Brugge struin je door de meest schilderachtige, middeleeuwse straatjes. Wist je dat Brugge in de middeleeuwen dé handelsmetropool van Europa was? Al deze steden zijn dus ware openluchtmusea. Toe aan een reis door de tijd én lekker eten? Ga dan voor een korte citytrip met een midweek in België!

Boek jouw midweek België bij Prijsvrij

Ontdek jij graag de mooiste wandelpaden van de Ardennen of struin jij liever door de historische straten van Antwerpen? Zowel voor een sportieve vakantie in de natuur als een korte citytrip vormt België de ideale plek. Wil je er even lekker tussenuit en maar kort hoeven rijden? Ontdek jouw favoriete midweek in België bij Prijsvrij!