JavaScript staat uit in je instellingen. Zet JavaScript aan om gebruik te maken van Prijsvrij.be.
Sponsoring & goede doelen - Prijsvrij Vakanties

Sponsoring & goede doelen

Prijsvrij Vakanties helpt vakantiegangers niet alleen aan de beste reis voor de beste prijs, maar draagt ook graag een steentje bij op maatschappelijk gebied. Door het sponsoren van diverse organisaties en initiatieven werken we stukje bij beetje aan een mooiere, betere wereld.

b.y. Kids vakantieweekend voor 100 gezinnen

We streven ernaar om een verschil te maken in het leven van anderen. Daarom zette Prijsvrij Vakanties samen met D-reizen Stichting b.y. Kids op. Via deze organisatie zetten we ons in voor kinderen die kwetsbaar zijn, bijvoorbeeld omdat de ouders gescheiden zijn, ze een ouder zijn verloren, opgroeien in een financieel lastige situatie of vanwege andere problematiek.

In september 2022 vond het eerste b.y. Kids vakantieweekend plaats. Hierbij mochten we 100 eenoudergezinnen welkom heten op Landal Rabbit Hill in Uddel voor een volledig verzorgd weekendje. Op het programma stonden diverse worksops, leuke activiteiten en swingende optredens van onder andere Douwe Bob en Flemming. De gezinnen werden volledig ontzorgd, met vers ontbijt bij het huisje, een heerlijk diner in het restaurant en een avondje gourmetten. En natuurlijk stond quality time centraal. We kijken met trots terug op deze succesvolle eerste editie en hopen in de toekomst nóg meer gezinnen te voorzien van zo’n onvergetelijk weekend.

Lees meer over het b.y. Kids vakantieweekend

7000 kilometer rijden voor Kika

Een dapper team avonturiers nam namens Prijsvrij deel aan de Arctic Challenge. Tijdens deze autorit legden zij maar liefst 7000 kilometer af, dwars door Scandinavië, en trotseerden ze barre weersomstandigheden om zo uiteindelijk de Noordkaap te bereiken. Middels dit avontuur werd een prachtig geldbedrag ingezameld voor Kika.

In actie tegen alvleesklierkanker

Een organisatie die ons aan het hart gaat is Support Casper. Zij zetten zich in voor onderzoek naar effectieve en betaalbare behandelingen tegen alvleesklierkanker. Met een donatie dragen steunden wij de organisatie graag in hun strijd.

Prijsvrij & Feyenoord

Naast het steunen van bovengenoemde initiatieven, doet Prijsvrij ook aan sponsoring. Vanaf voetbalseizoen ’23-’24 prijkt het Prijsvrij logo trots op de achterkant van de Feyenoord shirts als officiële rugsponsor. Daarmee is Prijsvrij de eerste zogeheten Back-of-shirt-Partner in de historie van de club. Feyenoord fans worden op hun beurt verblijd met onder andere aantrekkelijke aanbiedingen en gave (win)acties.

Ook lokaal moedigen we sport en beweging graag aan: daarom is Prijsvrij al jaren hoofdsponsor van voetbalclub sv BLC uit ’s-Hertogenbosch.

Heroes Den Bosch

Eind 2023 werd er nog een partnership aan het rijtje toegevoegd: Heroes Den Bosch. Het Prijsvrij logo prijkt trots op de wedstrijdshirts van de basketballclub. Beide partijen kijken uit naar een prachtige samenwerking, waarbij het creëren van onvergetelijke ervaringen voor fans en klanten centraal staat.Bij Prijsvrij zijn we blij en trots dat we via dergelijke initiatieven sponsoring iets kunnen doen voor een ander.